KRISTOFFER & JEG

TI OM MIG #1

Jeg har altid elsket at læse disse slags indlæg hos andre. Jeg synes det er en måde hvorpå man kommer lidt nærmere personen bag tastaturet, og hvor man både får sjove, brugbare og anderledes facts om personen at vide. Hver gang jeg har læst disse indlæg hos andre, har jeg altid spekuleret over hvilke facts jeg kunne skrive om mig selv. Set fra mit perspektiv er alt ved mig jo bare….. normalt, en selvfølge og egentlig ret uinteressant.  Men i virkeligheden er det jo præcis det modsatte. Alt ved os er jo med til at gøre os til dem vi er, og adskiller os fra at være en anden. Her er 10 ting om mig…


10 facts om mig

1// Jeg har to søstre – En storesøster og en lillesøster. Jeg har altid elsket at være mellembarn.

2// Jeg er født og opvokset på Amager.

3// Jeg ligner min mor.

4// Jeg er festryger og har ingen problemer med at holde det sådan.

5// Jeg har altid gerne ville være mor i en forholdsvis ung alder.

6// Jeg er 1,61 høj (lav).

7// Inden jeg startede med at læse Ernæring og sundhed arbejdede jeg i godt 2 år som pædagogmedhjælper i en vuggestue.

8// Jeg er på ingen måde kræsen, faktisk næsten alt-ædende, men oliven kan jeg virkelig ikke fordrage.

9// Lige siden jeg kan huske har jeg gerne ville være jordemoder.

10// Jeg føler det er mit kald i livet at være mor. Ingenting har føltes mere naturligt end det.


Må I have en skøn dag!

bf3c7f40-761f-4b5a-94c2-c2bef3c19ba2-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KRISTOFFER & JEG