VORES WEEKEND...

… DEN DER TRÆNING

Pludselig var der gået to måneder. To måneder uden træning…

Eller næsten ihvertfald. Jeg har været ude på én enkelt løbetur.

c7e8aefa-2f2c-40e3-8abd-178b762fdce5

De sidste mange år, helt præcist de sidste 9 år, har jeg trænet fast hver uge. Min træning har været lystbetonet og meget varieret. Spinning, pump, løb, combat, trx, yoga osv. Gennem min graviditet fortsatte jeg min træning, selvfølgelig tilpasset min situation. Jeg havde en ukompliceret graviditet uden gener, og derfor trænede jeg helt indtil fødslen. Den sidste måned op til termin, droppede jeg dog al styrke og konditionstræning, men dyrkede yoga 3-4 gange om ugen.

Seks uger efter fødslen begyndte jeg igen at træne. Bare stille og roligt. Jeg havde Willum med i sin lift, hvor han lå og sov så fint. Otte uger efter fødslen begyndte jeg at træne på fitnessdk’s mor/baby-hold. Et hold med 8-10 nybagte mødre, der alle har deres babyer med. Babyerne sover eller tumler rundt sammen på nogle måtter i midten af lokalet, mens vi mødre får trænet hele kroppen igennem, og det er selvfølgelig tilladt at skifte sin baby eller amme undervejs. Ret genialt!

Jeg gik fast på mor/baby-holdet fra Willum var 8 uger og indtil han fyldte 4 måneder for næsten 2 måneder siden. Men siden da, har jeg ikke været afsted… Lysten har simpelhen ikke været der.

Jo jo, jeg går da dagligt turer med barnevognen og tager også trapperne til 4. sal med baby, pusletaske og poser i armene, men det har også været alt. Når det kommer til bevægelse, er de lange trilleturer med min søn det eneste jeg har været i humør til.

I min optik skal man ikke kæmpe sig afsted til en træning, som man ikke har lyst til. Så skal man hellere finde en anden måde, hvorpå man kan få bevæget sig.

Om man træner eller ej, er også et spørgsmål om ens prioriteringer. Jeg har de sidste 9 år prioriteret at få trænet, men de seneste 2 måneder har jeg prioriteret tid sammen med min søn istedet for ♥

 De måneder hvor jeg fast deltog på mor/baby-holdet, sov Willum en hel del, og træningen kunne jeg få klaret imens han sov. I takt med at han er blevet ældre, sover han mindre og er derfor mere vågen i løbet af dagen. Det betød, at han begyndte at være vågen mens vi var til mor/baby-hold.

Når han er vågen, har han brug for min opmærksomhed og min omsorg. Han har nemlig ikke været gammel nok til, at tumle med de andre babyer. Derfor har mine prioriteringer ændret sig, og jeg prioriterede, at være 100% til stede og til rådighed for ham, fordi hans behov altid kommer i første række. Mine egne kommer derefter.

Vores lille menneske bliver snart 6 måneder. Han kan nu sidde op uden støtte, og er begyndt at vise interesse for andre babyer. Han iagttager dem nøje, og rækker undersøgende sin lille buttede hånd ud efter dem. Derfor tænker jeg, at vi måske snart skulle prøve at tage et mor/baby-hold igen, da vi nu begge to kan få noget ud af det. Jeg tror, at han er ved at have den rette alder til det. Jeg kan træne, og imens kan Willum tumle og pludre med de andre babyer ★

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES WEEKEND...