... OM AT VÆRE TAKNEMMELIG & LEVE I NUET

GRØD OG MOS – EN STATUS

God aften, kære læsere.

En lille status over indtaget af grød og mos herhjemme på matriklen. Altså Willums indtag.


Vores lille bøf er nu 5,5 måneder gammel. Man må begynde at introducere grød og mos for babyer, når de er fyldt 4 måneder, hvis de vel og mærke viser tegn på, at de er parate til det. Vi ventede med at introducere grød og mos for Willum til, at han var 5 måneder gammel, altså for 2-2,5 uge siden.

Det første jeg introducerede ham for var hjemmelavet kartoffel/gulerodsmos. Han var mildest talt begejstret og labbede det i sig.

.. Siden da har han ikke vist interesse for den mad jeg har serveret for ham, og det er ligegyldigt hvad han har fået serveret. Jeg har prøvet alt mulig forskelligt. Hirsegrød u. frugtmos, hirsegrød m. frugtmos, blomkåls/gulerods-mos, avokado/mango-mos, pære/sveske-mos, hirse/majs-grød. Jeg har også prøvet kun at servere hirsegrød m. frugtmos over et par dage, så han kunne få mulighed for at vænne sig til én ting.

Intet har hjulpet. Så jeg fuld-ammer ham stadig.

Egentlig gør det ingenting. Jeg er vild med at amme vores lille yndlingsmenneske, og jeg er så taknemmelig over, at han så gerne vil ammes og at han bliver mæt og tilfreds af min modermælk. Det er virkelig hyggeligt og jeg nyder vores intime amme-stunder. Helt generelt er jeg stadig på røven over, at jeg kan holde vores søn i live, og at han kan vokse og trives, alene ved at indtage den mælk min krop producerer. Det er da for vildt! Og rimelig fantastisk ★

d27e2d7b-0ed3-4ad3-b14b-a932c0dddf59

For at være ærlig har at vi været dårlige til at spise samtidig med, at han har fået serveret noget mad, hvilket jo anbefales. Sagen er nemlig den, at han intet har ville spise hvis han lå i sin Nomi-højstol med babyindsats, men derimod gerne har ville spise en lille smule (1-2 tsk), hvis han har siddet på mit skød. Når han derfor har skulle side på mit skød for at spise, har det været for bøvlet at skulle spise samtidig med ham, hvorfor vi har gjort det på forskellige tidspunkter…

Men, men, men. Nu hvor han uden problemer har lært at sidde op, har vi i eftermiddags fjernet babyindsatsen på højstolen, så den nu er med bøjle, hvor han kan sidde oprejst.

Her til aften blev han derfor placeret i højstolen og fik serveret en skål grød, alt imens Kristoffer og jeg spiste vores aftensmad. Det var et hit. Han var vild med at sidde der rank og stolt for bordenden, og kunne være med på en anden måde end da han lå i babyindsatsen. At han fik serveret sin grød samtidig med, at Kristoffer og jeg sad og spiste vores mad, gjorde hans interesse for grøden markant større, og han spiste en fin portion uden problemer. Yes man. Succes!

Måske vi har knækket koden.

Ud med babyindsats og ind med bøjle.

Kryds fingre… ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

... OM AT VÆRE TAKNEMMELIG & LEVE I NUET