MIN GRAVIDITET - 2. DEL

EN VALENTINESDATE DER IKKE GIK SOM PLANLAGT

Godmorgen ♡

Et lille afbræk i min graviditetsføljeton som ellers er i fuld gang herinde.

Kristoffer og jeg havde nemlig planlagt børnepasning og en tur i biografen igår aftes. Tilbage da Willum kun var 6 uger gammel, blev han passet for første gang. Bare et par timer mens Kristoffer og Jeg kun var 400m væk fra min mor, hvor han blev passet. Dengang gik det helt okay. Siden da er han ikke blevet passet. Ihvertfald ikke i mere end 10 min i sidste uge, da jeg lige smuttede ned for at handle, mens min mor havde ham. Der gik alt også fint.

Igår var virkelig en anden snak… Det har nogen af jer nok også set på min instastory fra igår.

img_0317-2

Da min mor kom herhjem sov den lille mand sen eftermiddagslur. Kristoffer og jeg havde en film vi skulle nå, så vi listede ud af døren mens han stadig sov. Vi når kun lige at hente vores billetter, hvorefter min mor ringer. Jeg kan høre Willum græde i baggrunden. Min mor siger at hun ikke kan trøste ham. Jeg giver hende forskellige metoder hun kan prøve af som måske kan virke, hvorefter vi lægger på. Hun vil ringe igen om lidt når hun har prøvet dem af.

Kristoffer synes at vi skal køre hjem med det samme. Han tror ikke at han vil stoppe med at græde, før vi kommer hjem. Sådan som han græd i telefonen, tror jeg at han har ret, og jeg kan mærke at det også er det jeg har aller mest lyst til, så vi vender næserne hjemad. På vej hjem snakker Kristoffer og jeg om, hvor komisk hele situationen faktisk også er. Sådan er præmisserne åbenbart når man er blevet forældre.

Derhjemme bliver vi mødt af en lille mand med tårer i øjnene. Han falder hurtigt til ro, og efter kun et par minutter i min favn, er han i humør til at sende os alle tre charmende smil. Min mor sætter sig ned på legetæppet med ham, hvor de i 45 minutter leger med hans legeting. Imens bestiller vi noget mad fra The Noodle Box på Istedgade, og kl 20:30 kapitulerer Willum i sin tremmeseng. Resten af aften går med sofahygge, Kristoffer, min mor og jeg.

Vores valentines aften blev ikke som planlagt, men det endte alligevel hyggeligt med take away i de bløde gemakker, og en glad og tryg baby der har sovet fantastisk hele natten. Yes!

Næste gang han skal passes må vi gribe det anderledes an. 1// Han skal være vågen når vi går, så ikke han vågner og oplever at vi bare er væk. 2// Han skal se at vi går ud af døren. 3// Vi skal ikke have store planer for hvad vi skal mens han bliver passet. En tur i biografen for at se en film på 2 timer og 22 minutter, var lige ambitiøst nok når nu han ikke er mere vant til at blive passet. 4// Personen som skal passe ham skal komme i god tid, så Willum når at blive helt tryg ved personen inden vi smutter.

2 kommentarer

  • Stephanie Kjærsgaard

    Gode overvejelser – det skal nok gå meget bedre næste gang.
    Mvh Pædagogen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN GRAVIDITET - 2. DEL