VORES WEEKEND...

MIN GRAVIDITET – 1. DEL

Eftersom at min lille elektroniske verden herinde først lige har set dagens lys, fulgte i naturligt nok ikke med under min graviditet. Mange af jer fulgte måske med på instagram, hvor jeg jævnligt lagde billeder op af min voksende mave, men instagram er jo altså bare ikke det samme som det herinde, hvor teksten for lov til at fylde mere end den gør på instagram.

Derfor vil jeg forsøge at tage jer med gennem de 9,5 måned, hvor min søn voksede sig fra at være mindre end et knappenålshoved, til at være den smukke, lille, velskabte baby der blev født en nat i september 2017. Det hele vil komme løbende i lidt mindre dele, og jeg starter hvor der hele begyndte.


En positiv graviditetstest

Det hele startede en dag i starten af december 2016, hvor Kristoffer og jeg har endnu én af vores mange snakke om babyer, om at stifte familie, og om at blive mor og far en skønne dag. Da vi har kendt hinanden i så mange år, havde vi haft den slags snakke rigtig mange gange før, men denne gang ender det med at vi bliver enige om, at vi vil stoppe med prævention og gå ind i projekt baby.

Processed with VSCO with b5 preset

Billede fra nytårsaften 2016/2017 hvor vi endnu ikke viste, at jeg var gravid.

Nytårs aften 2016/2017 fejrer vi i vores lejlighed med 20 af vores venner. Selvom jeg ikke aner om jeg er gravid drikker jeg for en sikkerhedsskyld ikke hele aftenen og natten, og heldigvis opdager ingen af gæsterne det, da jeg hele tiden går rundt med mit glas med sprite og en limeskive. Jeg bilder dem alle ind at der også er vodka i, og den æder de.

  Jeg skulle have min menstruation omkring d. 8. januar. På testen står der at jeg kan tage den op til 5 dage før forventet menstruation, altså tidligst d. 3. januar. Jeg kan slet ikke vente og er ved at boble over af spænding og forventning. Om morgenen d. 1. januar, den første dag i 2017, kan jeg på ingen måde vente længere. Jeg ved at det er for tidligt at tage en test og at jeg bør vente, men lister alligevel ud af sengen og ud på toilettet, uden at Kristoffer hører mig. Han har som resten af danmarks befolkning tømmermænd, og er stadig langt væk i drømmeland. Jeg tisser på en test og ligger den på håndvasken. Aldrig har mit hjerte banket så hurtigt. Jeg anstrenger mig for, ikke at kigge på den lille rude før der er gået de 2-3 minutter det tager for testen at vise resultatet. Da tiden endelig er gået kigger jeg intenst på den lille rude.

Mmh.. Ingen streg… Jeg tager den op i hænderne, og går over med den hvor der er lidt mere lys. Måske jeg alligevel kan ane en lille streg… Jeg kigger længe på den. Jeg tvivler. Ved hverken hvad jeg skal tænke, synes eller føle. Jeg er egentlig en smule skuffet. Jeg smider testen ud, lægger mig ind i sengen til Kristoffer og beslutter mig for at tage en ny test dagen efter, og vælger ikke at fortælle noget til Kristoffer.

Morgenen efter, den 2. januar, lister jeg igen ud af soveværelset og ud på toilettet inden at Kristoffer er vågnet. Jeg gennemføre samme procedure som morgenen forinden. Denne gang er jeg igen nervøs, men ikke nær så meget. Mens jeg venter på resultatet tænker jeg for mig selv, at der nok ingen streg vil være. Det er jo trods alt stadig for tidligt at tage testen da der er 6 dage til, at jeg bør få min menstruation. Jeg kigger i den lille rude.

POSITIV

En tydelig streg viser sig i den lille runde rude, og jeg løber med det samme ind og fortæller Kristoffer det. Wow. De efterfølgende dage tager jeg endnu tre nye tests. Jeg har vist svært ved helt at tro på det ♥


Jeg føler at det er vigtigt at knytte en lille kommentar til vores fortælling. Det er jo nemlig desværre sådan, at mange idag har svært ved at blive gravide. For de fleste tager det flere måneder og endda år at lykkes med det. Nogen lykkes aldrig med det… Vi var heldige. Men det at blive gravide må man aldrig tage for givet.  

de8eada0-10f7-496c-9498-47025b6245aa

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES WEEKEND...