MIN GRAVIDITET - 4. DEL

TI OM MIG #2

Jeg tænker at gøre det til en fast lørdags-ting at give jer 10 facts om mig.

Jeg er nemlig overbevist om, at i alle har massere planer og hyggelige aftaler med venner og familie hver weekend, og indlæggene med ti ting om mig er ofte korte, og derfor hurtige at læse. Med det sagt får i her endnu en omgang Ti om mig..


10 om mig 

1// Som barn havde jeg kridhvidt hår. Når vi rejste sydpå ville alle røre ved det. Andre der også var helt lyshåret som barn, der kan nikke genkende til det?

2// Jeg har ret stærke negle, og kan virkelig få dem lange. Ofte tror folk at de er kunstige.

3// I forlængelse af 2’eren hader jeg faktisk mine hænder. Jeg synes overhovedet ikke at de er feminine. Tvært imod.

4// Jeg er vild med at se ‘Kender du typen’. Hvis jeg skulle vælge en anden karrierevej, ville sociologien være én af de første veje jeg ville vælge. Den måde folk vælger at leve deres liv på, hvorfor de tager de valg som de gør, og hvad det egentlig fortæller om dem, synes jeg er ret så spændende. Indenfor min profession er der selvfølgelig også noget sociologi indeover ift. folks livsstil, madvaner og motionsvaner.

5// Jeg har blå øjne. Willum har sine mørkebrune øjne fra sin far.

6// Da jeg var mindre gik jeg i 4 år til fodbold. Jeg gjorde det mest af alt for det sociale.

7// Min guilty pleasure, eller ihvertfald én af dem, er at se Real Housewifes Of Beverly Hills. Så underholdende og SÅ for meget.

8// Jeg er lidt af en kontrol-freak og trives bedst, når jeg ved hvad der skal foregår, hvordan det skal foregå, og hvornår det skal foregå. Derfor er jeg også typen der laver lister. Den organiserede type. Det er noget der sommetider bliver for meget for Kristoffer, og som jævnligt skaber grundlag for en diskussion herhjemme.

9// Danskvand er ikke lige mig. Isvand, ja tak.

10// Jeg har altid haft store æblekinder. Har efterhånden indset at de nok vil følge mig i mange år. Nok hele livet. Markerede kindben må blive i mit næste liv.

Tak for at i læser med!  ♡

1c233feb-ebef-4024-bce7-5a5b8539ee38

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN GRAVIDITET - 4. DEL