DET RØDE Ø

TI OM MIG #3

God formiddag kære læsere 

Jeg ved godt, at vi i Danmark snakker rigtig meget om vejret, men helt ærligt… Se lige et vejr vi har fornøjelsen af, at være stået op til. Man kan jo ikke andet end at være glad helt ud i tåspidserne. Jeg kan ikke vente med, at komme ud og trille så jeg rigtig kan mærke den iskolde luft, blandet med solens varme stråler. Barnevognen i den ene hånd og Kristoffer i den anden.

Endnu en uge er gået. Den har som altid budt på en masse hyggelige ting, herunder frokost på nyåbnede California Kitchen på Vesterbrogade, en tur i vinter-Tivoli, mødregruppe, fastelavnsboller fra lagkagehuset, en hyggedag med min mor, morgenmad på Emmerys, køb af to, nej tre (!), nye planter til vores hjem, min farfars 84 års fødselsdag og 2,5 times matador, altså spillet. Det meste har I kunne se på min instastory.

Som jeg skrev sidste lørdag, vil jeg hver lørdag komme med ti om mig. Denne gang er 3. gang.

65cc9f7a-14b9-40f2-a121-a44b82746bef


1// Jeg er et kæmpe stort familiemenneske. Min familie betyder alverden for mig. Familiefødselsdage er lige mig.

2// Jeg går i et ret hurtigt tempo, tenderende til løb hvis du spørger Kristoffer. Jeg kan ikke finde ud af, at gå langsommere.

3// I relation til ovenstående racer jeg altid derud af når jeg cykler. Jeg cykler mest i venstre side og overhæler stort set alle. Det er ikke fordi jeg skal nå noget, eller er for sent på den, men jeg kan ikke cykle langsomt. Har prøvet utrolig mange gange… Kristoffers kommentar når vi cykler sammen er: “hvad skal du nå?”. Den er sikker hver gang.

4// Jeg drikker typisk 2 kopper kaffe om dagen. Med mælk, uden sukker.

5// I gymnasiet gik jeg på linjen med biologi A, idræt B.

6// Jeg er så glad for at vi fjernede babyindsatsen på Willums højstol, og istedet for satte bøjle på så han kan sidde oprejst i den. Det har betydet, at han glædeligt har spist alt hvad vi har serveret for ham.

7// Jeg ejer 18 kogebøger (har lige talt dem), men bruger dem aldrig. Som i aldrig. Ved ærlig talt ikke hvorfor… Måske jeg skulle begynde at bruge dem?

8// Jeg har et par lækre, og varme, sælskindshandsker. Jeg købte dem i Tivoli for 3 år siden. Jeg knus-elsker dem! Men er begyndt at få dårlig samvittighed hver gang jeg har dem på. Tænker sådan på den sæl der har måtte lade livet. De baner tænkte jeg slet ikke i for 3 år siden da jeg købte dem…

9// Jeg bliver sentimental hver gang jeg opdager, at Willum er vokset ud af et stykke tøj. Tænk at han aldrig nogensinde bliver så lille igen. Jeg er sikker på, at der er mange andre mødre der har det på samme måde.

10// Selvom vores lille mand snart har været her i 6 måneder (!), tager jeg stadig mig selv i, ikke rigtigt at kunne forstå at han er vores. At han er min. At jeg er hans mor, og at han er min søn. Det er lidt en kliche, men niv mig lige i armen ♥

Håber at I har en fantastisk lørdag.

– At I nyder solen, en kop kaffe, og måske endda en croissant. Her er der allerede røget én med chokolade ned.  

927de4cd-363d-4c40-8bbb-b35d68a7d553

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET RØDE Ø