VORES TUR TIL ÅRHUS

BOLIG ØNSKELISTE

Hej, søde læsere 

Et lidt atypisk indlæg.. Det har ihvertfald hverken noget at gøre med baby, barsel, moderskab, træning eller kost at gøre, men derimod boligindretning.

Fun fact – Da jeg var “lille” ville jeg i mange år gerne være indretningsarkitekt, og rykkede ugentligt om på mit værelse.

Jeg ved ikke, om det er fordi foråret er på vej, men lige for tiden kribler og krabler det i mine fingre for, at lave lidt om herhjemme.. Eller måske ikke decideret lave om, men bare tilføje nogle ting, og skifte lidt gammelt ud med noget nyt.

Der er mange ting, jeg godt kunne tænke mig at tilføje til vores hjem. Nedenstående er et udsnit af dem.

skaermbillede-2018-03-07-kl-09-24-50

Links til alle tingene, findes i nedenstående tekst

//1 Det ligner et lille bord, men det er et spisebord. Jeg drømmer i øjeblikket om at skifte vores ellers nydelige firkantede spisebord ud med et rundt spisebord. Der er bare ét eller andet over runde borde. På en eller anden måde synes jeg, at det er lidt mere charmerende og hyggeligt. Vores stue kunne faktisk godt “bærer” et rundt spisebord…

//2 Jamen altså.. Det er jo virkelig blevet populært med puf, og af gode grunde synes jeg. Der findes jo virkelig mange fine! Vores sofa er en 3,5 personers sofa med chaiselong i den ene side, derfor har vi snakket om, at vi inden længe skal have enten en lænestol eller en puf.

 //3 Vores gang er lang og smal, uden plads til det helt store. Lige nu er der ingenting udover en plakat i ramme, så jeg synes egentlig at vores gang er ret kedelig. På det seneste har jeg tænkt på, at en smal bænk måske ville være flot derude. Gangen er den man træder ind i fra opgangen, så med en bænk er der også noget som folk kan sidde på, når de skal have deres sko af og på.

 //4 Jeg har lidt en svaghed for puder. Jeg kunne blive ved med at købe puder. Jeg synes at de er med til, at skabe en behagelig og hyggelig stemning. Andre der har det på samme måde?

 //5 Som jeg skrev i dette indlæg, har jeg for nylig købt tre nye planter til vores hjem, men jeg har stadig lyst til at købe flere. Hver gang jeg går forbi en blomsterhandler, hvilket er hver dag og nogle gange flere gange om dagen, bliver jeg nødt til ikke at stoppe op og kigge. Jeg fornemmer nemlig, at Kristoffer ikke er interesseret i flere planter til hjemmet lige nu.

 //6 En stor fin kurv til vores tæpper. Jeg synes sommetider, at det ser rodet ud når vores tæpper ligger i sofaen. Måske er jeg fjollet…

  //7 Siden vi flyttede ind i vores lejlighed for snart 2,5 år siden, har vi ikke haft nogen køkkenrulleholder. Den vi havde i vores tidligere lejlighed var virkelig kedelig og grim, så den smed vi ud da vi flyttede, og så har vi bare aldrig fået købt en ny. Iøvrigt synes jeg ikke, at det er særlig pænt at have køkkenrullen stående fremme på køkkenbordet, så når vi ikke har nogen holder til den, er den dejlig nem at gemme væk i køkkenskabet, hvilket er meget rart, men knap så smart rent praktisk. Vi må nok heller snart få anskaffet os en køkkenrulleholder. Denne her i mørkt træ og fin læderrem synes jeg er meget pæn.


Lad mig endelig vide, hvad i synes om denne type indlæg omkring bolig.. Er det noget i gider læse, er det uinteressant eller noget helt tredje?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES TUR TIL ÅRHUS