VORES WEEKEND...

DÅBSGAVER

For 1,5 måned siden, blev vores lille yndlingsmenneske døbt, og vi holdte barnedåb. I den forbindelse fik Willum en masse fine gaver, af alle de gæster der var med til at fejre hans navn.

   Som inspiration til andre som inden for den nærmeste fremtid, enten selv skal holde barnedåb eller skal være gæst til én,  deler jeg her en håndfuld af de mange gode gaver som han fik.

skaermbillede-2018-03-20-kl-11-04-48

     Links til alle tingene, findes i nedenstående tekst.


1// Mammut gyngehest – Jeg synes at den er ret så nuttet, og tilmed også pæn. Selvom Willum endnu er ret lille, synes han allerede nu, at den er rigtig sjov. Når han bliver sat på den griber hans buttede hænder hurtigt fat om håndtaget, og hans lille ble-numse vipper mammutten frem og tilbage. Når han sidder på den, er der selvfølgelig altid én ved hans side. Der er trods alt forholdvis langt ned for ham.

 2// H.C. Andersens samlede eventyr og historier – Det er jo en klassiker. Hvad er en barndom uden H.C. Andersens eventyr? Har jeg ret? Ud over denne samling, fik han også en masse andre populære børnebøger såsom “Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved” og navnebøgerne “Åh nej! Mit navn er væk” og “Willum på bondegården”. Jeg synes at børnebøger indeholder de fineste historier og fortællinger, som er med til at sætte tingene i et andet perspektiv for os voksne. Derudover kan historiernes morale, ofte skabe eftertanke, ihvertfald hos mig…

 3// Georg Jensen sparebøsse, Moneyphant – Noget som ifølge mig bare hører til på et børneværelse. Jeg kan huske, hvordan jeg selv var meget stolt af min egen sparebøsse, og hvordan jeg glad og tilfreds puttede små-mønter i det smalle hul. Jeg kan dog også huske hvordan jeg af og til “lånte” lidt penge af min lillesøster, der altid var meget bedre end jeg til at spare.

 4// bObles tumleredskab, skildpadden – Tror at alle med småbørn kender til redskaberne fra bObles. Skildpadden som han bla. andet fik, er god fordi den både han vende den ene og anden vej, og på den måde udfordre balancen på flere måder. Hvis der er der nogle bestemte bOblesredskaber som er særligt gode, så lad mig vide det kære med-mødre.

 5// Kay Bojesen mågeuro – En fin uro, i fint design. Mågen hænger i en fjeder, så den kan vippe roligt op og ned. Den fås i tre forskellige størrelser. Willum fik den mellemste, men vi opgraderede efterfølgende til den største.

 6// Bogstavtog – Et lille tog der tilsammen staver vores søns navn, W I L L U M. Det skal stå fremme på en hylde på hans værelse, og skal stilles på bordet hver gang han har fødselsdag.

 7// Georg Jensen fødselsdagsflag – Det flag som Willum fik er indgraveret på foden, med hans fornavn og fødselsdagsdato.  Simpelthen så fint og personligt. Det skal selvfølgelig stilles frem hver gang kalenderen skriver d. 10. september, hvor vores søn har fødselsdag. Da det er indgraveret, skal det følge ham hele livet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES WEEKEND...