VORES WEEKEND...

ET LILLE AFTENSKRIV – OM MAD TIL WILLUM, EN FRYGT, & VORES PLANER I PÅSKEN…

God aften, kære jer.

Et lille skriv fra mig denne mandag aften.

Jeg er alene hjemme. Kristoffer er nemlig sammen med en ven, hvilket ikke helt passede mig til at starte med, men som jeg accepterede da han fortalte, at han har taget fri hele dagen imorgen♥

 –

Willum faldt allerede i søvn til natten kl 18.30, hvilket er 30-60 min tidligere end han plejer. Hans lange lur midt på dagen blev heller ikke så lang idag, så det giver fin mening, at han blev tidligt træt her til aften. Inden han begyndte at klø sig i øjnene, fik han serveret en portion kogt kylling, blandet med broccoli og sød kartoffel. Det går så godt med, at give ham rigtig mad. For 1,5 uge siden begyndte han også at få serveret kød. Når de små mennesker fylder 6 måneder, er deres jerndepoter som ellers er blevet fyldt godt op gennem graviditeten, nemlig ved at være tomme, og derfor skal de nu have jern gennem kosten.

I forhold til madens konsistens, kan jeg mærke, at jeg skal tage mig mod til at gøre det mere groft… Jeg frygter virkelig, at han får det galt i sin lille smalle hals, altså sådan for alvor. Det er jo meget naturligt at de engang imellem sprutter og hoster lidt, men tanken om, at han skulle få noget sådan rigtigt galt i halsen, er meget skræmmende for mig. Jeg har været til baby-førstehjælp, endda hele to gange, men derfor håber jeg jo stadig ikke, at jeg nogensinde bliver nødt til, at lægge min søn med maven mod mit skød og banke ham hårdt i ryggen..

Både den grød og mos jeg laver til ham nu, er selvfølgelig blevet grovere siden han startede på mad for lidt over 1 måned siden, men udviklingen skal jo fortsætte, og det er jeg lidt nervøs for.

Det blev pludselig en hel masse om babymad, det var ikke helt meningen, men åbenbart noget jeg havde på hjertet…

a17ce834-d318-4b5a-89b9-bf2747c6ead7

Hvad skal I egentlig i påskedagene? Har I nogle traditioner i familien? Puster I æg eller er I måske nogle af de få, der går på æggejagt i haven? Jeg har en veninde der arrangerer æggejagt for sin lille datter, det lyder så hyggeligt når hun fortæller om det.

Vi skal selv til frokost hos min mor lang-fredag, og lørdag eftermiddag kører vi i sommerhus med mine svigerforældre, hvor vi skal være indtil søndag. Det er tredje gang, at vi tilbringer nogle af påskedagene i mine svigerforældres sommerhus, og de forrige gange har vejret været lunt og forårsagtigt, hvilket vi nok ikke skal regne med gør sig gældende i år.

Det var et afslappet aftenskriv fra mig.

Jeg vil gerne slutte det af, med et lille ydmygt tak for, at I læser med herinde på mit domæne ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES WEEKEND...