6 MÅNEDER GAMMEL

TI OM MIG #4

Glædelig lørdag

Jeg håber at I nyder dagen. Herhjemme er dagen idag lidt sentimental. Det er et halvt år siden, at vi blev forældre til vores lille søn. Det frembringer mange følelser, at tænke tilbage på den nat som vi oplevede for 6 måneder siden ♡ ♡

Sagen er den, at jeg lige vil tjekke ind med en omgang facts om mig. Sidste weekend hvor vi var i Århus, fik I ingen Ti om mig, så det er faktisk 14 dage siden sidst..


Ti om mig

1// Jeg elsker hvide blomster.

2// Jeg har været i to forhold før Kristoffer – Han er min tredje kæreste ♥

3// Jeg bruger strørrelse 38 i sko, og mine fødder er ikke blevet større efter min graviditet, som man sommetider hører at nogle kvinder oplever.

4// Kan kan ikke lide øl, og tvivler stærkt på, at jeg nogensinde kommer til det.

5// Da jeg var i min aller bedste løbeform, deltog jeg i et løb i nordsjælland, hvor jeg løb 10km på 49 minutter. Jeg kommer nok aldrig i lige så god form igen…

6// Da jeg gik i børnehave faldt jeg ned fra et klatrestativ og brækkede benet. Jeg var typen der altid skulle have det mere og mere vildt.

7// Jeg prøver at skære ned på mit kødindtag, og spiser generelt ikke svinekød.

8// Da jeg var 16 år tog jeg knallertkørekort. Noget jeg den dag idag virkelig undrer mig over, da jeg aldrig havde planer om at skulle have en knallert selv.

9// Jeg kunne købe mig fattig i samtlige helsekostbutikker.

10// Jeg elsker at være blevet mor, og ser det som den største, vigtigeste og mest meningsfulde opgave at udfylde min moder-rolle.

7f846962-6991-4f6e-8ba7-086a4fb5c574

Nu vil vi trille en tur med barnevognen og få noget luft.

Jeg fornemmer lidt forårsstemning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 MÅNEDER GAMMEL