VORES HJEM - 2. DEL

TI OM MIG #5

Godmorgen venner..♡

Jeg håber at følelsen af weekend, for alvor er kravlet ind under huden på jer, og har spredt sig I jeres kroppe. Hvis ikke vil jeg anbefale jer at hoppe i en blød morgenkåbe, brygge en varm kop kaffe, sende én fra matriklen ned til den nærmeste bager (eller vær’ en guttermand selv at smutte derned), tænd for radioen og tune ind på Mads & monopolet, og placer jeres bagdel i sofaen, eller endnu bedre, i sengen, som måske endda stadig er lidt lun efter nattens drømmeri. Hvis I gør følgende, tør jeg godt love, at der er garanti for weekendstemning.

8a8dcc87-a810-4f13-8dd6-55ad236d27e4

Det er lørdag, og derfor skal I have et indlæg med Ti om mig. Det er allerede femte gang, og jeg synes at det har været én fin måde, hvorpå I har lært kvinden bag tastaturet lidt bedre at kende. Men jeg tænker, at 5 X 10 facts om mig er nok til, at I har fået et indtryk af, hvem jeg er… Det kan nemlig hurtigt blive lidt for meget ananas i egen juice, og derfor overvejer jeg, at lave lørdagstraditionen Ti om mig, om til Weekendfacts, som stadig vil tage udgangspunkt i mig, mit liv og hvad der lige rør sig, men hvor indholdet ikke udelukkende bygger på facts om min person, men også på facts fra min hverdag. Get it?

Nå, nok om det.. Idag får I stadig Ti om mig, som I kender det, og så må vi se om det næste lørdag hedder Weekendfacts.


1// Jeg kunne ikke leve et sted, hvor årstiderne ikke kommer til udtryk på samme måde som her i Danmark.

2// Jeg synes, at der er noget smukt og charmerende ved alle fire årstider, men efterår må nok være min yndlingsårstid. Dog er foråret også virkelig fint!

3// Jeg havde i en kort periode hårextensions…. Selvom det faktisk var meget flot, bliver jeg pinlig bare ved tanken. Lad os blive enige om, at man som menneske udvikler sig, med tiden bliver klogere.

4// Dengang jeg skulle konfirmeres, ville jeg gerne have en lækker glød. Solarie var udelukket, så min veninde og jeg fik spraytan 2 dage før konfirmationsdagen. Dengang tilbage i 2007 var spraytan forholdvis nyt, og da vi kom ud, var vi fuldstændig sorte. Ikke bare lidt mørke. Nej, sorte! Vi skyndte os begge to hjem i bad, hvor vi fik skrubbet det værste af, og farven nåede heldigvis at forsvinde så det blev nogenlunde naturligt. Min veninde og jeg griner stadig af det den dag idag.

5// Jeg har aldrig rigtig gået med nederdel, men ville egentlig rigtig gerne blive god til det. Synes at det er så pænt til andre.

6// Jeg fyldes med glæde, når folk på gaden med musik i ørerne, uden hæmninger synger med på sangen som de hører.

7// Efter jeg er blevet mor, har jeg fået den dybeste respekt for de mødre, og fædre, der står alene med forældrerollen. Det må være sindsygt hårdt arbejde, så kæmpe respekt herfra.

8// Vi har ikke fjernsyn i vores soveværelse, og tager aldrig computeren med ind i sengen. Det er et princip jeg har om, at soveværelset kun skal bruges til to ting, 1) sove, 2) putte.

9// Kristoffer er fra Sydamerika, Colombia, og snakkede spansk indtil han var 4 år. Det ærger mig sååå meget, at Kristoffer ikke fik holdt sit spansk ved lige, sådan at Willum kunne blive to-sproget. Det ville jo være så fedt for ham…

10// Jeg har, hånden på hjertet, aldrig før hvilet så meget i min krop, som jeg gør nu. Jeg bruger absolut ingen energi på, at tænke over hvordan jeg ser ud. Det er vidunderligt. Min krop har skabt vores elskede søn, båret ham i 9 måneder, og givet ham næring i 6 måneder, derfor fortjener den, at jeg er stolt og taknemmlig for den ♡


Læs de fire tidligere indlæg her:

#1, #2, #3, #4

3e2d15b1-892b-42db-b7d1-43b712eda782

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES HJEM - 2. DEL