WEEKENDFACTS #6

VORES WEEKEND…

Atter mandag. Vi har lagt endnu en uge bag os, og taget hul på en hel ny og frisk én af slagsen.

Vores weekend har været rar. En god blanding af lidt forskelligt, men mest af alt, afslapning og familietid ♥

Fredag

Fredag formiddag var lille og jeg sammen med min lillesøster. Da klokken nærmede sig frokosttid, travede vi 5 kilometer langs Amager Strand, ned til Kystens Perle hvor vi spiste frokost. Jeg nuppede et stjerneskud og min søster fik tre stykker smørrebrød. Vi bestilte en omgang fritter til deling, hvilket skulle vise sig at være en brillant ide. De smagte himmelsk. De bedste jeg har smagt til dato.

Efterfølgende travede vi samme vej tilbage, og kl 14 havde Kristoffer fået fri fra arbejde, og kom forbi for at hente Willum og jeg, hvorefter vi kørte mod Frederiksberg.

Senere på eftermiddagen, omkring 16.30, pakkede vi bilen og kørte mod Nordsjælland. Et vennepar havde, meget spontant, inviteret os på en overnatning i sommerhus, hvilket vi takkede ja til. Aftenen blev brugt foran brændeovnen, med rødvin i glassene, chips i skålen og brætspil på bordet, og kl 23.30 puttede min søn og jeg os ind under dynerne, mens resten af selvskabet fandt et spil kort frem.

Lørdag

Allerede 06:15 lørdag morgen vågnede vores lille mand. Parret vi var i sommerhus med er B-mennesker, så vi valgte lige så stille at pakke vores ting og køre hjemad. På vejen hjem rundede vi Meyers på Gl. Kongevej for at købe morgenbrød. Kristoffer ville blandt andet gerne have teboller m. chokolade og en chailatte, og jeg selv ville gerne have haft en kanelsnurrer, men de havde hverken det ene eller det andet, og kunne ikke lave en chailatte… Normalt er jeg ret vild med Meyers, men lige denne gang var jeg ret skuffet. Vi endte med at gå derfra med to purpurhvedeboller, to teboller, én tebirkes og én chokolade croissant, samt en liter æblemost.

Resten af lørdagen blev spenderet i roligt tempo og ingen make up, hygge på sofaen, en tur i Føtex for at få fyldt både fryser og køleskab op, oprydning og lidt vasketøj. Kristoffer stod for aftensmaden, mens jeg så genudsendelse af fredagens X-factor, og da barnet var puttet til natten, fandt de voksne både én pose dumle og én pose p-tærter frem fra skabet.

aec9cc99-56be-42f1-884b-09de5e117889

Søndag  

Vores dag startede først 8.40… Jeg var overrasket over, at vi alle tre havde sovet så længe, men fandt hurtigt ud af, at det jo skyldes sommer-tid. Klokken var jo faktisk 7.40, og så gav det pludselig mere mening.

Da faderen var smuttet afsted på arbejde, spiste undertegnede og sønnike morgenmad. Willum fik serveret havregrød med smørklat. Det var kun anden gang han fik serveret havregrød, og første gang var han ikke særlig begejstret – denne gang lige så. Derfor blandede jeg en masse æblemos i grøden, og så var det pludselig en anden snak.

Efter morgenmaden fik Willum et bad, hvilket ellers plejer at være om lørdagen… Og kl 11.30 lå han i sin barnevogn og sov, mens jeg trillede den afsted foran mig. Vi slentrede en kort tur og endte på hyggelige Ipsen og Co. hvor jeg købte en kaffe og satte mig ude foran for at nyde stemningen af forår.

Godt og vel to timer efter at vi var taget afsted, stod vi igen foran vores opgang. Min søn var stadig langt væk i drømmeland, så jeg bar ham nænsomt op til 4. sal i mine arme. Han slog øjnene op på vej op ad trappen, men så snart jeg lagde ham i vores sofa, forsvandt han atter ind i drømmeland. Perfekt. Mens han sov yderligere to timer, fik jeg gjort rent på vores badeværelse, sådan helt i bund, og jeg fik lagt noget tørt vasketøj sammen og på plads.

Resten af eftermiddagen og aftenen gik med leg på gulvet og madlavning – En hel økologisk kylling i ovnen m. rosmarin, citron, hvidløg og forårsløg, og dertil pommes fritter, som denne gang udgjorde grønsagerne. Sådan er det bare nogle dage, også herhjemme hos os…

4bbdbc73-89ae-4628-82f9-73be4dcf0cd9

16e9b953-788b-4f85-b3b9-211835acf044

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKENDFACTS #6