HVORDAN WILLUM KOM TIL AT HEDDE WILLUM...

WEEKENDFACTS #6

Glædelig lørdag venner.

Gad vide hvilke planer I har idag.. Vi har ingen planer. Skønt! ♥ En dag uden planer, hvor vi alle tre er hjemme – Lige hvad jeg har brug for. Synes at vores dage i løbet af ugen har været fyldt med en masse planer, aftaler og gøremål, og selvom det har været hyggelige aftaler, er det nu også rart ikke at have nogle planer overhovedet.

I indlægget sidste lørdag, fortalte jeg om mine overvejelser om, at lave Ti om mig, om til Weekendfacts, og som I kan se på overskriften til dette indlæg, har jeg valgt at gennemføre ændringen. Derfor vil der her på domænet, blive delt Weekendfacts hver lørdag, med facts om lidt af hvert, og altså ikke kune facts om undertegnede.

08ebe1d1-f69b-4361-8127-53f2e3ba3872


Weekendfacts

1// Pommesfritternes fra Kystens Perle, er de bedste jeg nogensinde af smagt. Deres aioli som pommesfritterne bliver serveret med, gør kun pommesfritterne endnu bedre… Stor anbefaling herfra.

2// Undrer jeg mig over, hvordan det kan være, at vasketøjskurven herhjemme så hurtigt bliver fyldt. Når man har en baby på 6,5 måned, der er begyndt at spise rigtig mad, sviner det usandsynlig meget, hvilket betyder, at der konstant smides bodystockings og stofbleer til vask.

3// Jeg foretrækker appelsinjuice frem for æblejuice.

4// I folkeskolen var jeg den anden sidste i min klasse, der fik lov til, at cykle uden cykelhjelm. Det var jeg ret træt af…

5// Jeg undrer mig over, at jeg aldrig før har smagt den klassiske Lady og Vagabonden ret, speghetti m. kødboller og tomatsovs, før i onsdags hvor jeg lavede det for førte gang.

6// Jeg elsker at høre Mads & Monopolet, men hører det aldrig live i radioen lørdag formiddag fra 9-12. Jeg hører det derimod som podcast i løbet af ugen, mens jeg er ude og trille med barnevognen. Det fungerer.

7// I en længere periode har Willum brugt én slags bleer i løbet af dagen, og én anden slags bleer om natten. Forleden dag opdagede jeg, at han havde fået nogle røde knopper på numsen. Jeg mistænkte med det samme de bleer han bruger om natten, og derfor stoppede vi med at give ham dem på. Her 3 dage efter at vi stoppede med dem, er knopperne aftaget en del hel, så det tyder på, at det var dem der var grunden til de røde knopper.

8// Jeg bruger stort set ikke længere snapchat. Til gengæld bruger jeg i langt højere grad instastory.

9// Vi har to gamle mac-computere liggende herhjemme som vi ikke bruger mere. Vil virkelig gerne ned og aflevere dem hos Bluecity, så nogle af computerdelene kan bruges til fremstilling af nye produkter, og dermed spare miljøet lidt.. Sagen er bare den, at jeg lige skal tage mig sammen til, at flytte alt der ligger på dem, over på en ekstern harddisk, for derefter at slette det på de to computere, og det virker som et større projekt for mig…

10// Willum er ved at vokse ud af alt sit tøj i str. 68, så jeg skal meget snart have købt noget nyt til ham. Måske jeg skulle dele noget af det tøj som jeg klikker hjem.. Ville det have interesse?


Læs de fem tidligere indlæg her:

 #1, #2, #3, #4, #5

2 kommentarer

 • Haha, kan slet ikke huske det med cykelhjelmen 😂 må have været mere traumatisk for dig end for resten af os! Jeg tror nu også, at jeg var tvunget, tog den bare af på vejen 😉

  Du må prøve fritterne på Union Kitchen! De har nogle trøffel fritter, som indtil videre er de bedste, jeg har fundet i København! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jeg hadede virkelig mine forældre for det… Det ødelagde mit hår og jeg syntes bare at det var så kikset 😀

   Tak for tip, dem må jeg prøve!! Trøffel-fritter. Wow. Fritter skal man virkelig ikke undervurdere.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORDAN WILLUM KOM TIL AT HEDDE WILLUM...