FØDSELSBERETNING, 1. DEL - DA WILLUM KOM TIL VERDEN

WEEKENDFACTS #7

Hej kære læsere, og glædelig påske. 

Er I mon til påskefrokost idag? Måske I har været til påskefrokost skær-torsdag eller igår lang-fredag… Vi var selv til en lille påskefrokost igår, og tager som fortalt her, afsted i sommerhus senere idag til mere påskefejring sammen med min svigerfamilie. Er der nogen af jer som også tilbringer nogle af påskedagene i sommerhus? I så fald hvor henne?

Nå, men selvom det er lørdag midt i påsken, og at I måske har så travlt med at være sammen med jeres kære, at I slet ikke har tid til at sidde foran skærmen og læse med, så kommer her, ligesom de seks forrige lørdage, 10 tilfældige facts fra undertegnede.

43fbff9a-825a-4f3f-af64-b9df04341f25


10 weekendfacts

1// Vi har i lang tid nu, snakket om at give gulvet i hele vores lejligheden en omgang olie. Vi synes selv at vores gulv er virkelig flotte, men hvis ikke man vedligeholder trægulve falmer de altså med tiden. Gulvene burde få olie én gang om året, og vi har boet her i 2,5 år og uden at have gjort noget ved dem én eneste gang… Sådan et projekt er jo vildt omfattende. Man skal gøre det i to etaper, først i den ene halvdel af lejligheden, og derefter i den anden halvdel. Møblerne skal flyttes væk, og man må ikke gå på gulvene i ca 48 timer… Det er rimelig krævende, men vi burde virkelig gøre det..

2// Willum har de sødeste fødder, og det er ikke noget jeg synes bare fordi jeg er hans mor… De seneste 14 dage er der hele 4 personer som, uafhængigt af hinanden, har kommenteret “Ej, han har jo de sødeste små fødder”.

3// Jeg har ikke farvet mit hår siden november 2016 grundet graviditet og amning, og jeg er faktisk gået hen og blevet rimelig tilfreds med min egen naturlige hårfarve. Desuden er det skønt, ikke at skulle have opfrisket en udgroning med jævne mellemrum.

4// Herhjemme på matriklen ser vi flow-tv, og benytter ingen streamningtjenester. Ja, i læste rigtigt.

5// Jeg går ikke med særligt mange smykker, da jeg hurtigt føler mig for pyntet. Derfor går jeg typisk kun med de samme to ringe, og et par meget enkelte øreringe.

6// Da jeg var mindre gik jeg i en periode til ridning. En dag blev jeg smidt af hesten, hvilket resulterede i at jeg dagen efter stoppede, og jeg har lige siden været ret bange for heste.

7// Her i påsken har Kristoffer både haft fri både torsdag og fredag, idag, og sørme også imorgen søndag, mandag skal han dog arbejde. Det er sjældent at han har så mange fridage i træk, så vi nyder det alle tre i fulde drag.

8// Min barndomsveninde skal giftes til september. Jeg glæder mig allerede virkelig meget til at være gæst til deres bryllupsfest. Bryllupsfester er de bedste fester.

9// Jeg er en rigtig dessert-elsker. Vil til enhver tid vælge at få hovedret og dessert, frem for forret og hovedret, og har svært ved at forstå mennesker der foretrækker forret frem for dessert.

10// Vi har endelig fået anskaffet os en bakke til Willums Nomi højstol, altså sådan én der sidder fast på stolen. Indtil nu har hans stol bare stået helt op ad vores spisebord, men vi kunne hurtigt se, at vores spisebord i træ, blev grim af alt det grød og mos der blev smurt ud over det. Det problem er hermed løst.

Fortsat god påske.


Læs de seks forrige indlæg her:

  #1, #2, #3, #4, #5, #6

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØDSELSBERETNING, 1. DEL - DA WILLUM KOM TIL VERDEN