VORES WEEKEND...

EN LILLE SNAK OM SUTTER

sponsoreret

Hej, kære jer 

Når man har en baby, er der visse ting, som man altid har inden for rækkevide. Blandt andet bleer, legetøj, stofbleer og sutter, og netop sutter, er det som bloggens første sponsorerede indlæg skal handle om.

Lad os for en god ordentligt skyld starte med, at få opfrisket anbefalingerne i forhold til introduktion af sut… Det anbefales nemlig ikke at tilbyde sit lille nyfødte barn en sut, førend at amningen er ordentlig oppe at køre, hvilket vil sige, at babyen mestre den rette sutteteknik ved brystet, at baby er nem at ligge til brystet, og at baby tager på i vægt. Hvis sutten introduceres før at amningen er ordentlig etableret, kan sutten blandt andet tære på babys sparsomme sutte-kræfter, og kan desuden give baby en falsk fornemmelse af mæthed.

Hjemme hos os blev Willum allerede introduceret for sutten på sin tredje dag, hvilket egentlig strider mod anbefalingerne, da en ordentlig amning tager mere end blot tre dage at få etableret… Willum havde fra starten et stort suttebehov, hvilket var grunden til, at han kun tre dage efter fødslen, fik tilbudt en sut. I vores tilfælde, havde det heldigvis ikke nogen negativ effekt på amningen.

54255fdc-c020-4902-8634-2492200478dd

0ff5b7f5-15f0-4a56-8371-29a77ce3605d

Men, men, men.. Hvilken sut skal man så tilbyde sit lille kærlighedsmenneske? Nogle forældre har intet at skulle have sagt i den sag, da babyen i nogle tilfælde selv vælger hvilken sut han/hun vil tage – og nogle babyer vil slet ikke tage en sut…

Willum er ikke et barn der er særlig kræsen når det kommer til sutter. Han tager stort set alle de sutter han får tilbudt, men særligt de sutter hvor mundstykket er helt rundt, har han altid været særlig glad for, og det er derfor dem som vi har brugt herhjemme. For cirka to uger siden læste jeg iøvrigt Acie’s indlæg om, at de runde sutter tilmed støtter en god amning, sammenlignet med de sutter der har et mere fladt mundstykke, hvilket jeg slet ikke vidste, men som jo giver rigtig god mening…

Noget af det som kom bag på mig da jeg blev mor, og pludselig havde en baby der brugte sut var, at sutter jævnligt skal skiftes ud, da de med tiden mørnes. Da jeg for én uges tid siden modtog en masse runde BIBS-sutter, kunne timingen ikke være meget bedre, da Willums daværende sut godt kunne trænge til en udskiftning. De fine BIBS-sutter forhandles af Sundesutter.dk, og fås i alverdens flotte farver, og i tre forskellige størrelser. Sutterne er selvfølgelig fri for bisphenol A (BPA), phthalater og PVC.

Efter en kogning af sutterne, tog min søn dem hurtigt i brug, og den sidste uges tid, har de både bragt stor glæde og tryghed hos den lille mand. At de tilmed også er pæne, er et kæmpe plus her hos moderen.

aaa0bf01-6de5-4e16-9d6e-f430888a24e3

68eade14-8fba-432c-b8f7-2add4de7c489

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES WEEKEND...