PÅ MIN ØNSKELISTE

FORÅRS TO-DO

Hej, kære læsere.

Nu har foråret for alvor taget fat var? ✿

Solen varmer dejligt, vinterjakkerne og halstørklæderne er pakket langt væk, knopperne på træerne er lige ved at springe ud, og jeg havde mine Birkenstok sandaler på igår. April gør det godt!

Med det gode forårsvejr synes jeg altid der følger en trang til, at få ryddet ud i skabe og skuffer, få smidt alt det ud man ikke bruger, og samtidig få gjort rent helt ind i krogene. Det er som om, at alt det snavs og støv man ikke har set gennem de mørke vintermåneder, pludselig bliver meget tydeligt når forårssolen stråler ind gennem vinduerne.

Jeg er selv så småt gået igang med den store forårsrengøring – og oprydning i denne uge, og det føles rart. Jeg er én af dem, som elsker at sortere i mine ting og smide ud. Arrrh det er en rar følelse. Jeg kan godt lide at have overblik over hvad vi har, og få organiseret det, så jeg ved præcis hvor vores ting er, og få smidt alt det ud som vi ikke bruger. Det er så tilfredsstillende, og giver mig en helt særlig ro indeni.

30704259_10215383947447103_5368999902170841088_n

Måske I også er i humør til at få sorteret, smidt ud og gjort rent? Hvis det er tilfældet, er I velkomne til at lade jer inspirere af mine lister her.


Rengøring

– Vask gulv

– Puds vinduer

– Fjern støv på alle overflader, husk alle fodpaneler

– Rens afløb

– Afkalk vandhaner, elkedel og kaffemaskine

– Rengør køleskab og afrim fryser

– Vask alle døre og dørkarme

– Vask alle køkkenskabe og skuffer

– Vask alle spisebordsstole

– Rens ovn og mikroovn + bageplader

Oprydning

– Ryd op og sortér i klædeskabet

– Ryd op og sortér i køkkenskabene

– Ryd op og sortér i loftrum/kælderrum

– Ryd op og sortér i toiletsager

– Ryd op og sortér i filer og billeder på din computer og din telefon

Andet

– Omplant planter i større potter

– Luft radiatorerne igennem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ MIN ØNSKELISTE