HVORNÅR ER MAN KLAR TIL BØRN?

PROJEKT BØRNEVÆRELSE

Rigtig god Stor Bededag, kære læsere. 

Sidder I alle sammen og spiser hveder? Jeg har spist tre stk, to igår og en idag, så jeg har vidst fået min andel. De smager jo skønt. En snert af kardemomme, en tur i risteren, og så et godt lag køleskabskoldt smør på. Mmmm.

Mens jeg har guffet hveder, har jeg fundet en masse fine ting til et børneværelse. Vi har nemlig planer om at Willum i løbet af den kommende måned, maj måned, skal have sit eget værelse. Derfor har jeg prøvet at blive lidt inspireret, og sagerne på collagen er en blanding af ting vi allerede har, og ting vi gerne vil have købt til hans værelse.

skaermbillede-2018-04-27-kl-09-37-02

1// Væglampe . Så fin. Tænker at den skal hænge ved hans seng som natlampe. Måske der skal hænge to…?

2// BRIO togbane. Det hører sig bare til på et drengeværelse. Iøvrigt er jeg stor fan af trælegetøj.

3// Lænestol . En stor og blød lænestol til at stå i det ene hjørne, hvor man kan sidde trygt og godt med et barn på skødet, og læse søde børnebøger.

4// Wallsticker . I min søgen rundt på nettet, fandt jeg ud af hvor sindsygt mange forskellige wallstickers der findes til børneværelset. Hold op hvor er der mange, og de er alle så fine. Jeg syntes særligt godt om denne med skov-tema, men der var også en rigtig fin en med trafik-tema.

5// Sebra tremmeseng . Sengen han allerede sover i, som i øjeblikket står tæt på vores egen seng. Vi er rigtig glade for den, og  da den også kan laves om til juniorseng ved vi, at den vil følge ham i mange år endnu. Så smart.

6// Gulvtæppe . Willum vil, som de fleste andre børn, højst sandsynligt slæbe sit legetøj med ind i stuen for at lege med det i nærheden af os.. Men hvis han nu har lyst til at lege inde på sit eget værelse, skal han selvfølgelig have et blødt underlag at sidde på. Dette synes jeg er fint, og tilmed lærerigt.

7// Sengehimmel . En sengehimmel er noget af det hyggeligeste. Jeg tænker at denne skal hænge over hans seng, så det bliver lidt mørkt og hule-agtigt.

8// Gåbil. Denne fik han i dåbsgave, og lige nu står den inde i stuen, men den skal selvfølgelig have en plads inde på hans eget værelse.

9// Flagranke.  Nok bare mest til pynt. Hah.

10// Højdemåler, Wallsticker. Som sagt er der mange forskellige wallstickers, og dette træ med centimetermål til at følge Willums højde, bliver han næsten også nødt til at have. Ikke?


Husk at klikke herind igen imorgen, hvor der kommer 10 nye weekendfacts. Indtil da må i nyde helligdagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORNÅR ER MAN KLAR TIL BØRN?