WEEKENDFACTS #11

VORES WEEKEND…

Velkommen til en ny uge venner 

Har jeres weekend været dejlig? Måske den har været meget produktiv, eller måske det modsatte? Har I været meget sociale, eller har weekenden været dedikeret til afslapning i eget selskab?

Her hos os har vi både været sociale, men også haft tid bare os tre. Hvis I har lyst til at høre mere så læs endelig videre…

Fredag

Storbededag. Kristoffer var på arbejde et par timer fra 9-13, og i de timer han var væk tullede min søn og jeg rundt herhjemme på 4. sal i nattøj og morgenhår. Da faderen atter var hjemme overtog han børnetjansen, og jeg smuttede op og i vores loftrum, hvor jeg fik ryddet op, sorteret og smidt ud, som jo var på listen over vores forårs to-do. For mig er det virkelig tilfredsstillende at få orden på sådan noget, men jeg må indrømme at jeg midt i kaoset, i et øjeblik fortrød at jeg overhovedet var startet… Kender I det? Pludselig var det ret uoverskueligt. Om ikke andet kunne jeg efter 2-3 timer på loftet, låse døren ind til et ordnet og rydeligt loftrum, og atter gøre mine drenge med selskab.

Omkring kl 17 trillede vi alle tre ned med skrald, en tur forbi glascontaineren, og til sidst forbi tøjcontainere med en pose gammelt tøj som jeg havde samlet sammen under min oprydning på loftet, og på vejen hjem rundede vi vores lokale slikbutik. Den bedste af slagsen, hvis man spørger os. Med to solide slikposer i barnevognen, fandt vi igen vejen hjem til 4. sal, hvor vi forberedte aftensmad til både store og små.

Efter aftensmad sendte jeg begge drenge ud under bruseren – Willum elsker-elsker at være i bad med sin far. De hygger sig så meget, og hver gang jeg lurer derud, smelter mit hjerte ♥ Efter bad, ren ble og nattøj, blev Willum puttet til natten, og Kristoffer og jeg fandt slikposerne frem og spillede for første gang med på Fuld Plade på tv2. Vi er ved at blive gamle. Hah.

01f11c2e-afda-41c7-8c7b-24562a5ed198

Lørdag

Lørdag formiddag kom min tidligere kollega forbi til kaffe og sludder. Hun havde sin lille datter Hannah med, som kun er 14 dage ældre end Willum. Vi arbejde sammen dengang vi begge blev gravide, og det var simpelthen så sjovt den dag vi fortalte hinanden om vores små liv i vores maver. Jeg husker det så tydeligt… Vi stod ved kaffemaskinen på vores arbejde, da jeg hvisker til hende “I’m pregnant” og hun hvisker tilbage “Også jeg!”. Det var så fedt.

Efter et par timer med en masse snak og babytumlen, trillede vi en tur i Frederiksberg Have med to sovende børn i hver sin barnevogn, og da vi begge var helt opdateret på hinandens tilværelse, gik vi hver til sit.

Resten af lørdagen gik med hygge og afslapning i trekløveren, samt en lille gåtur om aftenen.

Søndag 

Søndag morgen tog Kristoffer på arbejde. Hans første aftale var at overdrage nøglerne til min far og hans kærestes nye hus. Kl 11.30 efter en rolig formiddag, smuttede Willum og jeg også ud af døren. Vi tog bussen til Amager, hvor vi fik lidt tid til at gå, inden vi 13.30 satte kursen mod min fars og hans kærestes nye hus, hvor hele familien var inviteret til rundvisning, kaffe og kage i deres nye have. På vejen derhjem mødtes vi med min farmor og farfar, som vi fulgtes med resten af vejen, med min farmor ved barnevognen. De er uden tvivl de bedste og stolteste oldeforældre jeg nogensinde af mødt. Deres kærlighed til vores lille søn er ikke til at tage fejl af. Det er en kæmpe glæde og fornøjelse af være vidne til ♡ ♡

Da Kristoffer fik fri fra job 14.30 kom han også hjem i min fars nye hus, hvor vi nød nogle hyggelige timer. Vejret var fantastisk, og Willum hyggede sig på græsset, mens vi andre spiste kringle og studenterbrød.

Omkring kl 17 takkede vi af og fortsatte hjem til min mor, hvor vi sammen med min lillesøster og hendes kæreste, spiste aftensmad og så sidste afsnit af GreyZone. Hold op den har været god. Den kommer jeg til at savne næste søndag…


Må I få en solrig og skøn uge.

73b61034-ae04-4455-9967-8053328da7f2061f9213-bd92-4463-bfc5-1fe5e8a0e7ef

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKENDFACTS #11