FORÅRS TO-DO

WEEKENDFACTS #10

Glædelig weekend, venner

Er I oppe? Her på matriklen har den mindste lige spist sin morgengrød og jeg har lige lavet dagens første kop kaffe. Instant med havremælk. Det er egentlig mærkeligt, for vi har en Nespressomaskine med mælkeskummer og det hele, men da jeg var gravid mistede jeg lysten til kaffe fra Nespressokapslerne og begyndte istedet for at drikke instant kaffe, hvilket jeg har gjort lige siden… Måske jeg snart skulle tørre det tykke lag støv af Nespressomaskinen, og få købt et nyt lager hjem af kapsler dertil. Det må jeg gøre. Snart.

Hvordan drikker I mon jeres kaffe? Filter, stempel, kapsler eller instant? Jeg er nysgerrig.

Kaffe kan man snakke længe om. Det er jo en hel verden for sig, men den må vi tage en anden dag, for idag er det lørdag og derfor tid til nogle friske weekendfacts. Værsgo.

31072871_10215401246719574_8758678922142416896_n


10 weekendfacts

1// I min bland-selv slikpose finder man hovedsageligt chokolade og lakrids, og så godt som ingen vingummier (på nær et par enkelte røde).

2// Vi har desværre ingen altan i vores lejlighed, men hvor ville det være lækkert hvis vi havde! Vi har faktisk undersøgt hvad det ville koste at få lavet én; 400.000… Jeg tror vi klarer den uden.

3// Jeg har været flittig til at udfylde Willums “Barnets første bog”, men synes at jeg har sløset lidt for meget med håndskriften, og at det ser sjusket ud. Derfor overvejer jeg på det kraftigeste at købe en ny og gøre det hele flottere. På det punkt er jeg perfektionist.

4// Sidste sommer da jeg var højgravid, levede jeg i mine Birkenstok, og jeg kan mærke at jeg igen i år kommer til at have meget stor glæde af dem.

5// Willum så og mærkede græs for første gang i torsdags, og så endda med bare tæer. Det var så fint, og han elskede det. Dejligt at vi har venner med hus og have.

6// Hele denne weekend har vi  I N G E N T I N G  vi skal. Ingen fødselsdage, ingen middagsaftaler, ingen praktiske ting (udover lidt indkøb), og jeg kan næsten ikke huske hvornår vi sidst havde en weekend helt uden planer. Rart.

7// I forbindelse med min forårs-oprydning fik jeg forleden dag sorteret og ryddet ud i filer og dokumenter på min computer. De fleste noter fra min gymnasietid røg i den elektroniske papirkurv, da jeg nægter at tro på, at jeg får behov for at kigge mine noter igennem fra oldtidskundskab, AT eller for den sags skyld kemi…

8// Jeg kan ikke holde ud at røre ved noget der er svampet. En skolesvamp, skumklude som nogen bruger til bleskift og sådan noget. Puha. Jeg får gåsehud bare ved tanken om at røre det.

9// Mine forældre blev skilt i 2014, efter 21 års ægteskab. Det kom som et chok for de fleste. Heldigvis skiltes de som venner, og kommer rigtig godt ud af det sammen.

10// Jeg har aldrig tænkt på hvor nuttet en solhat er til babyer, før forleden da jeg købte én til Willum.


Læs de ni forrige weekendfacts her:

  #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORÅRS TO-DO