PROJEKT BØRNEVÆRELSE

WEEKENDFACTS #11

f22b478e-4604-4074-a937-6e297437e354

Hej venner 

Så er det lørdag igen, og det betyder selvfølgelig Weekendfacts, men inden vi går til det, har jeg en lille bøn, til jer der sidder og læser med derude. Jeg synes nemlig det er virkelig hyggeligt at skrive herinde, men det er bare lidt hyggeligere hvis I også engang imellem er lidt aktive i kommentarfeltet under de forskellige indlæg. Jeg kan se, at I efterhånden er ret mange der læser med herinde, men det er kun meget få af jer der kommenterer… Min blog behøver ikke kun være kommunikation fra mig til jer, men må også meget gerne være omvendt. Det vil være med til at skabe en bedre dynamik herinde. Man behøver ikke selv at have en blog for at kunne kommenterer, alle kan kommentere. Jeg har selvfølgelig også fuld forståelse for de af jer, der bare vil læse med uden selv at være aktive. Alle er jo mere end velkomne.

Tak for at I læser med herinde. 

1// I øjeblikket bruger jeg virkelig meget energi på, at overveje hvad jeg mon skal efter min barsel.. Vil jeg ud og søge job? Hvis ja, hvad vil jeg søge? Skal jeg læse videre? Hvis ja, hvad skal det være? Jeg prøver at få et overblik over mine muligheder, og prøver hele tiden at mærke godt efter i min mave, for at gøre det rigtige. Skal nok holde jer opdateret når jeg selv er blevet klogere.

2// Igår blev der vist The Day After Tomorrow på TV3. Hver gang jeg ser den, bliver jeg mindet om hvor god den er! Jeg husker tydeligt da jeg så den første gang. Jeg var ikke ret gammel, omkring 12 år, og den tog mig med storm.

3// Willum har fået sin første tand. Eller… han er nok nærmere stadig igang med at få den, men den titter ihvertfald frem, og kan høres når han drikker og rammer koppen med den.

4// I løbet af næste uge får vi ny seng. Den halvandenmandsseng vi har sovet i siden vi mødte hinanden, er simpelthen for lille når vores søn sommetider ligger i smørhullet, så ud med den og ind med en rigtig dobbeltseng. Det bliver skønt.

5// Gider jeres kærester heller ikke give jer massage? Jeg kan aldrig lokke Kristoffer til det, og han undviger uden jeg lægger mærke til det. Snedige lort…

6// Min far er i Paris med sin kæreste lige nu, og det giver mig længsel efter at komme dertil igen. Jeg var i Paris med min lillesøster i maj sidste år, da Willum stadig lå og puttede inde i min mave. Det var sådan en skøn tur♡

7// Forleden dag da Kristoffer, Willum og jeg var på vej ud for at gå en aftentur, stødte vi ind i en ældre herre som vi faldt i snak med. Han var en sjov type, med langt skæg og stor mave, og hans evne til at fortælle var meget betagende. Vi snakkede om alt muligt, men mest om Frederiksberg, hvor vi jo befandt os, og pludselig havde vi snakket i 30-35 minutter. Det er ikke lige hver dag man falder i snak med en fremmed på den måde, og både Kristoffer og jeg syntes, at det havde været virkelig hyggeligt.

8// Jeg ses stadig med min mødregruppe. Det er stadig noget jeg stor-nyder, og alle pigerne er så søde! Nu er vores babyer også nået en alder, hvor de alle sammen godt kan undvære deres mor i noget tid, og derfor har vi om en måned planlagt en mommy-night-out med middag og cocktails.

9// Én af mine livretter er tortillas med guacamole. Altid guacamole.

10// I den kommende måned har vi planer om at lave børneværelse herhjemme. Har I fået læst mit indlæg om det?


Læs de ti forrige weekendfacts her:

  #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9, #10

8af5bfbb-9ce6-4cfd-9027-930f7c1fdc1f

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PROJEKT BØRNEVÆRELSE