ET ÆRLIGT INDLÆG OM MINE TANKER & FØLELSER EFTER FØDSLEN...

WEEKENDFACTS #8

Glædelig weekend.

Jeg håber at I har haft en god uge, og at I må få en weekend der er mindst lige så god.

I ugens løb har jeg for første gang i år, sådan for alvor, mærket fornemmelsen af forår. Det har været intet mindre end fantastisk. At mærke foråret, fik mig til at savne det. Det gjorde mig bevidst om, hvor meget jeg egentlig har hungret efter varme, sol og fuglekvidder.

Vi skal nyde denne tid på året, hvor foråret netop er ankommet, og hele sommeren venter forude, for inden vi når at se os om, bliver dagene kortere og bladende på træerne begynder at skifte farve.

Nok snak om vejret… værsgo’, 10 nye weekendfacts fra mig til jer.

47d462a3-7116-46bf-be58-9a58159faf60


10 weekendfacts

1// I maj skal vi simpelthen til så mange arrangementer.. Én 30 års fødselsdag, to gange barnedåb, én 40 års fødselsdag, én konfirmation, og så har både Kristoffer og jeg selv fødselsdag i maj, så vi skal også selv holde to gang familiefødselsdage. Det bliver en heftig måned.

2// Jeg kunne godt tænke mig, at vi var typerne der redte vores seng hver dag, men det er vi bare overhovedet ikke… Dovenskab længe leve.

3// Noget af det bedste jeg ved er, at vågne før min søn, så jeg kan ligge og beundre ham i stilhed.

4// Vi overvejer virkelig at flytte vores seng op på hemsen, og lade Willum begynde at sove på eget værelse. Han bliver 7 måneder på tirsdag, så det er vel fint? Del meget gerne jeres erfaringer i kommentarfeltet kære med-mødre.

5// Idag skal vi til 1 års fødselsdag. Tænk engang… en lille dreng der holder sin aller første fødselsdag i hele sit liv. Jeg synes at det er vildt nuttet og ret smukt.

6// Forrige punkt betyder, at jeg allerede nu glæder mig til, at vi skal holde Willums 1 års fødselsdag i september.

7// Så I X-factor finalen igår? Jeg gjorde. Synes virkelig at denne sæson har været den klart bedste, med mange gode sangere. Måske er det fordi den står skarpest i min hukommelse lige nu, men tror altså ikke kun det er derfor..

8// Jeg har ikke set ét eneste afsnit af Matador, og ved ikke helt, om det er noget jeg skal skamme mig over.

9// Måske det kan lyde mærkeligt, men jeg savner virkelig at være gravid. Så livsbekræftende, smukt og overvældende. Jeg elskede at være gravid.

10// Jeg synes det er så dejligt at modtage beskeder fra nogle af jer der læser med herinde. Tak for at I tager jeg tid til at læse med, og tak for at I skriver til mig. Det er virkelig værdsat, og overbeviser mig om, at det var det helt rigtige at starte bloggen.


Læs de syv forrige weekendfacts her:

  #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET ÆRLIGT INDLÆG OM MINE TANKER & FØLELSER EFTER FØDSLEN...