VORES WEEKEND...

EN STATUS, TANDFREMBRUD & FORÅRSSHOPPING TIL WILLUM

…. Og pludselig var der gået tre dage uden en eneste lyd fra mig herinde. Det har ikke helt været meningen, men mine dage har været fyldte med en masse planer. Desuden har Willum stadig ikke knækket koden til kravleuniverset, omend han virkelig kæmper for det. Det betyder at han ofte bliver frustreret når han igen, igen finder sig selv liggende flat på sin brøde mave, hvilket jo ikke får ham fremad.. Oven i hatten har han fået sine to første tænder den sidste uges tid, og derfor har han været en smule mere pylret end han plejer. End blanding af hans frustration over manglende kravletalent og pyler pga. tandfrembrud, har resulteret i, at jeg de sidste tre dage er begyndt på flere indlæg, hvorefter jeg er blevet afbrudt, og derfor ikke har nået at få afsluttet og udgivet et eneste indlæg. Sådan er det nu engang imellem.

Jeg prøver at acceptere det og fortæller mig selv, at det er præcis som det skal være. Bloggen her er jo bare en hoppy, og det skal ikke føles som en pligt eller være en stressfaktor for mig, så der skal altså være plads til at der sommetider går lidt flere dage mellem mine indlæg herinde, for eksempel i de perioder hvor min søn har lidt ekstra brug for sin moders opmærksomhed. Han kommer jo altid i første række. Altid.

0b5a315d-d545-446e-b179-c7e710c671b2

Idag skal vi iøvrigt ses med 12’erne, og imorgen skal Willum til hudlægen og bagefter skal vi ses med min lillesøster. Willum skal have undersøgt noget eksem han har haft ved sit højre øje de sidste 6 ugers tid. Vores egen læge har ikke kunne finde ud af hvad det er, og de to forskellige cremer vi har fået med hjem, har overhovedet ikke haft nogen effekt… Heldigvis er han ikke generet af det, hvilket jeg virkelig priser mig lykkelig over, nu når ventetiden til alle hudlægen i København er på minimum 4 uger (!). Vi håber at en hudlægen imorgen kan hjælpe os med at blive klogere på hvad eksemen skyldes. Jeg krydser fingre for, at han ikke skal igennem en længere udredning.

Én af de ting jeg også har brugt min tid på i denne uge er, at få opfrisket både min egen og Willums garderober, så vi begge er klar til de lune temperaturer. Normalt shopper jeg langt det meste på nettet, men i tirsdags var jeg fysisk rundt i butikkerne. Jeg kom hjem med en masse gode ting. Til mig selv fandt jeg to lange slå-om nederdele i flotte farver, to t-shirts, en prikket kjole og et par ternede bukser. Til min søns garderobe kom jeg hjem med en masse nye bodystockings med både lange og korte ærmer, to par shorts, smækbukser og to skjorter. Noget af det kan I se på collagen her under. Langt det meste af Willums tøj er faktisk fra H&M, da jeg synes at deres udvalg, ihvertfald til drenge, er helt okay. Desuden er meget af det økologisk, og stadig til en rimelig pris, hvilket er et kæmpe plus hos mig. Jeg vil ligsom alle andre mødre, gerne have at min søn er iført noget pænt og behageligt tøj, men jeg gider ikke smide 300-350 kr afsted efter nogle bukser, som han kun når at have på 4-5 gange inden de er for små… Derfor køber jeg det meste hos H&M.

Hvis I kender andre gode steder med fint børnetøj til ordentlige priser, så lad mig endelig blive bekendt med dem.

Udover tøj fik jeg også købt solcreme til os begge. Faktor 30 til mig, og Kids 50 til Willum, begge fra Rudolph Care, derudover fik jeg også bestilt klapvognsdelen til vores kombivogn, som kommer hjem indenfor de næste 14 dage. Nu er vi ved at være klar til sommer.

Må I have en dejlig torsdag..♥

skaermbillede-2018-05-03-kl-07-51-35

//1, //2, //3, //4, //5, //6, //7, //8, //9, //10

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES WEEKEND...