WEEKENDFACTS #13

VORES WEEKEND…

Fredag 

Weekenden startede jo faktisk allerede i torsdags da det var Kristi himmelfartsdag, men jeg vil alligevel starte fra fredag, præcis som jeg plejer. 

Kristoffer havde fri torsdag, men skulle på arbejde om fredagen. Fredag morgen vågnede Willum og jeg stille. Lun kaffe med havremælk, grød til ham og ostemadder til mig. Efter lidt praktisk oprydning og leg på gulvet, greb jeg Willum i den ene arm og hans lille solhat i den anden, hvorefter vi gik ud af døren. Vi trillede en lille tur i kvarteret hvor Willum faldt i søvn, inden jeg satte kursen mod Føtex, hvor jeg handlede ind til den familiefødselsdag jeg skulle holde om søndagen. Jordbær, kaffe, toffifee, sukker, mel, mælk, gær, æg, slik og sodavand var noget af det jeg rev ned fra hylderne. Alle varerne blev placeret i kurven under barnevognen, inden vi trillede mod egen adresse. 

Willum var stadig væk i drømmeland, så jeg stille barnevognen ind i vores lille lukkede gård, tændte for babyalarmen, greb alle varerne og forsvandt op i vores lejlighed hvor jeg pakkede varerne ud, støvsugede, satte en vask over og andre praktiske ting, alt imens jeg lyttede til Mads & Monopolet podcast. 

Efter 1,5 time vågnede Willum. Tiden alene i vores hjem, uden hverken baby eller mand, hører virkelig til sjældenhederne, og derfor havde jeg virkelig nydt det. Jeg hentede min søn op fra barnevognen, og vi fik begge noget frokost. 

Kristoffer havde tidligt fri, så I det sekund Willum tog den sidste bid i munden, trådte han ind ad døren. Vejret var dejligt, så vi blev hurtigt enige om, at gå en tur alle tre. Vi trillede op til Frederiksberg Bibliotek hvor jeg havde en bog der skulle afleveres og derefter et hurtigt smut ind i Frederiksberg centeret, inden vi atter trillede ned ad den store Allé og hjemad. 

Resten af aftenen gik med det sædvanlige.. Madlavning, spisning, opvask, et bad til fader og søn, putning af den mindste og afslapning foran flimmeren til de voksne.  

Lørdag

Vi vågnede alle tre omkring 7.30. Jeg overlod Willum til faderen, snørrede mine løbesko, og løb en tur inden byen sådan for alvor vågnede. Det var fantastisk. Hårdt, men fantastisk. 

Efter et bad, morgenmad og lidt afslapning, var vi alle tre iført klædeligt sommertøj, og vi kørte mod Amager hvor vi skulle til konfirmation. 

Det var en dejlig konfirmation, med god stemning, søde mennesker, en smuk konfirmand og gode taler. Kl 19 var vi alle hjemme igen. Mætte, glade og meget trætte. Willum blev puttet, og da Eurovision startede, sad både Kristoffer og jeg klar foran skærmen, den ene (mig) mere begejstret end den anden. Haha. 30 min. senere snorkede Kristoffer, mens jeg hang i indtil 23.45, lige inden de startede med at udgive point.

32588594_10215571295850696_6649305858989621248_n

Søndag 

Min fødselsdag, og min første mors dag. 

Jeg blev vækket med flag og sang af Kristoffer. Selvom jeg havde fødselsdag, sagde kalenderen stadig søndag, og dermed arbejde for hans vedkommende, men heldigvis kun til kl 14. Da han var sendt afsted og jeg havde fået min første kop kaffe, gik jeg i gang med forberedelserne til fødselsdagen. Jeg fik bagt bunde til kagerne og slået tre skåle op med bolledej, inden jeg trillede en tur med barnevognen, i håbet om at Willum ville falde i søvn og efterfølgende sove en god lang lur nede i gården, så jeg kunne nå det hele inden min familie kom. 

Mens jeg trillede roligt afsted med barnevognen foran mig op ad Alleén, heppede jeg på de seje marathonløbere. Jeg elsker stemningen til sådanne løb. Den er magisk og håbefuld, og jeg bliver altid en smule rørt, ligesom jeg osgå gjorde det denne gang. Da min søn faldt i søvn, vendte jeg om, og gik samme vej tilbage. Jeg stillede barnevognen i gården, tændte alarmen og fandt op i lejligheden. Efter kun 10 min(!) var der babysnak i alarmen… Nej.. Det var jo ikke meningen. Jeg gik ned i gården, og da jeg kiggede ned i barnevognen, blev jeg mødt af en storsmilende baby.. Så er det jo umuligt at være irriteret.

Oppe i lejligheden placerede jeg min søn på sit legetæppe og bad til, at han kunne underholde sig selv, så jeg kunne få styr på boller, kager, borddækning og drikkevarer. Han havde åbenbart hørt mine bønner, for i 1,5 time sad han og legede alene med sit legetøj, og jeg fik derfor styr på stort set det hele, inden det bankede på døren kl 14. Halleluja.

Jeg blev fejret på fineste vis af min dejlige familie, og blev forkælet med de aller bedste gaver, bla. billetter til Beyonce og Jay-Z koncert næste måned her i København, og en stor Save My Face pude, som jo stod på min ønskeliste. Mine boller var spiselige, men formen på dem var af en eller anden grund ikke vellykket, det var kagerne til gengæld.

32387114_10215571296570714_2367869947649982464_n

32467206_10215571295730693_3615286281866575872_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKENDFACTS #13