WEEKENDFACTS #14

VORES WEEKEND…

Fredag

Efter en stille morgen, trillede min søn og jeg ud i Københavns lune gader. Vi satte kursen mod Østerbro, Willum faldt i søvn med det samme, og vi gik ned til søerne for at gå langs dem til Østerbro, hvor vi skulle hente Kristoffers fødselsdagsgave. Med gaven solidt placeret under barnevognen, vendte vi om, og gik langs søerne tilbage igen. Da vi ramte Frederiksberg, smuttede vi forbi Babysam hvor vi hentede den klapvogndel som vi havde bestilt et par uger forinden. Med vognen godt pakket, og en baby der stadig sov trygt og godt i barnevognen, gik jeg ned til Frederiksberg Alle, hvor jeg satte mig på en bænk i solen.

Efter to timer i drømmeland, vågnede min søn, og vi fandt tilbage til vores lejlighed.

Kl 17 kom faderen hjem fra arbejde, og han overtog babytjansen, mens jeg begyndte at lave aftensmad. Kl 18 trådte min lillesøster ind ad døren, og vi satte os alle til bordet. Efter mad og opvask, gik vi ned på den hyggeligeste cafe/restaurant lige ved vores lejlighed, hvor vi drak (de bedste) Aperol-spritz, spiste trøffelchips og sludrede. Da det blev for køligt, fortsatte vi hyggen hjemme hos os, inden min søster takkede af og vi smuttede i seng.

4ba9523a-7dad-49c9-b3d3-7348c7be1556

ecd726fc-0883-4bfc-902b-daeadabb8d29

Lørdag

Vi vågnede alle tre tidligt. Omkring kl 07… Vi fordrev formiddagen med afslapning, leg, grød, støvsugning og kaffe.

Ved middagstid kørte vi mod mine svigerforældre på Amager, hvor vi spiste frokost og solede i deres have, og kl 16 kørte vi atter hjemad.

Aftenen var rolig. Vores søn blev puttet, vi spiste sen aftensmad og derefter p-tærter, mens vi så Rundt på gulvet, hvilket var lige det jeg var i humør til (sommetider føler man sig altså gammel.. Haha).

Søndag – Pinsedag 

Søndag formiddag bankede min kære far på vores dør. Med sig havde han vores nye dobbeltseng, som ham og Kristoffer fik båret hele vejen op til 4. sal, og videre op på vores hems. Da han kørte igen, tog han vores gamle 1,5 mands seng med sig, som altså var blevet alt for lille, når man sommetider har en baby liggende i smørhullet.

Vi fik rykket møblerne rundt, op, ud og hen, og nu har vi soveværelse oppe på hemsen (hvilket nogen af jer måske så på min instagram), mens Willum har fået sit eget værelse. Det er dog ikke helt indrettet endnu, men det kommer her inden for den nærmeste fremtid. Vi skal bla. have anskaffet en fin lænestol, en boghylde, et gulvtæppe og en kommode. Når vi er ved at være færdige med hans værelse, skal jeg nok vise nogle billeder.

//

Kl 12 sad vi alle tre i bilen, med kurs mod Ørestad, hvor vi var inviteret på frokost af et vennepar. I 4,5 time sad vi på deres store solrige altan, grillede pølser og grøntsagsspyd, drak rosevin og spiste Anton Berg chokolade. Sommer on-point. Hvem der bare havde sådan en altan… Ej det var lækkert!

Vi var hjemme på Frederiksberg omkring aftensmadstid. Jeg serverede aftensmad for Willum, og Kristoffer mødtes en times tid med en ven, til en øl nede på Alleén, mens jeg puttede vores søn på sit helt eget værelse.

Da Kristoffer atter var hjemme, slappede vi af på sofaen med en dokumentar om Kronprins Frederik og derefter lidt Titanic, inden vi lagde os til rette i vores nye soveværelse, meget tæt på himlen og med udsigt over Frederiksbergs tage. Denne smukke udsigt fra sengen, vil jeg nyde hver eneste aften.

86260f8b-485d-450d-9fed-f7d303332ae7

Mandag – 2. pinsedag

Det har været dejligt, at vi alle tre har været sammen både lørdag og søndag, normalt er faderen jo på arbejde hver søndag, men pga. pinsen havde han fri søndag, men skulle dog arbejde mandag, hvilket var helt okay.

Kl 10 var min søn og jeg ude på dagens første trilletur. Der var massere liv på grund af Royal Run løbet, som jo også foregik her på Frederiksberg. Willum faldt i søvn i klapvognen, og jeg købte den lækreste bolle hos Den Go’e kaffebar med dadler, mandler og kardemomme, hvorefter jeg satte mig til rette på en bænk på Alleén. Kl 10.30 lød startskudet til familieløbet på 1 mil, hvor bla. Kronprinsesse Mary + fire børn løb med. Både små børn, voksne, ældre og babyer i løbevogne løb med. Rørende.

Min søn og jeg gik hjem mod vores egen adresse, hvor vi fik noget frokost, efterfulgt af en lang lur til den lille mand, hvilket virkelig var kærkomment, efter nogle dage med få korte lurer.

Sen eftermiddag drog vi mod min mor, hvor Kristoffer mødte os. Sammen med min lillesøster, storesøster, hendes kæreste og min lille nevø, spiste vi aftensmad hos min mor. Vi fjollede, tog billeder af babyerne og hyggede os, inden vi fandt vejen hjem.

De voksne faldt i søvn med kig til stjernerne, mens deres baby allerede var langt væk i drømmeland, på sit eget værelse, i sin egen seng. Det er mærkeligt ikke at falde i søvn til lyden af sin babys vejrtrækning – Det skal jeg lige vænne mig til..


 – Rigtig god uge, venner! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKENDFACTS #14