WEEKENDFACTS #18

10 OM MIG – FORTALT AF MIN LILLESØSTER

Forleden dag modtog jeg en besked fra min lillesøster; “Jeg har skrevet ti ting om dig, fortalt af mig til din blog. Altså hvis du er interesseret? :-)”, hvilket jeg syntes var ret sødt, og ikke mindst betænksomt…♡ Jeg takkede ja tak, hvorefter hun sendte dem afsted i min retning.

Med spænding, og en lille snert af nervøsitet, gik jeg igang med at læse hendes ti punkter. Det er altid sjovt, og lidt angstprovokerende, at få et indblik i hvordan folk omkring sig beskriver og opfatter én, og da jeg læste hendes punkter igennem, var jeg ved både at grine og græde. Hun kender mig vidst ret godt hende Sofie, min lillesøster der er 3 år yngre end jeg, men vi er jo også vokset op side om side, og er den dag idag meget tætte med stort set daglig sms-kontakt, flere ugentlige telefonsamtaler om alt og ingenting, og vi ses ligeledes flere gange om ugen. Vi hygger os altid sammen, og sidste år var vi både en tur i Paris, og en tur i sommerhus, bare hende og jeg. Vi er ens på mange punkter, men også vidt forskellige på andre.

//

Jeg har tidligere lavet et lignende indlæg hvor Kristoffer var forfatter til ti facts om mig, hvilket kan findes her, og nu får I ti om mig, forfattet af min lillesøster, der iøvrigt er både skøn, smuk og vidunderlig.

________________________________________________________________________________________

1// Det har altid gået Katrine på, at solen bare aldrig har ville give hende en flot brun kulør.

2// Jeg har altid ment, at Katrine var lidt af en rebel da hun var teenager. Da hun kun var tretten år, tog hun i byen første gang, uden at vores forældre vidste det. Da vi begge boede hjemme, holdte hun flere fester når vi var alene hjemme, selvfølgelig uden at fortælle det til vores forældre. Katrine har haft flere byture, hvor hun er blevet så fuld, at vores far har måtte hente hende, og der er flere historier i samme boldgade – Kan I se hvad jeg mener?

3// Katrines yndlings-shoppeitem må uden tvivl være tasker – Hun elsker tasker!

4// Kat er den bedste til at se ucharmerende ud. Sorry, not sorry Kat.

5// Hun hader når folk kommer for sent, nok fordi hun altid selv er meget punktlig, og dermed ofte er den der venter.

6// Kat har altid strugglet med sine øjenbryn, hvilket faktisk gælder os begge.. Vi blamer vores forældre for, at vi ikke har fået flotte, mørke og fyldige bryn, hvilket på mange måder havde gjort vores liv nemmere.

7// Kat er nok et af de mennesker jeg kender, som hviler aller mest i sig selv. Det beundrer jeg hende virkelig for.

8// Hun kan godt lidt at spise varme retter kolde – Især lasagne, men også laks, kartofler osv.

9// Man kan altid regne med, at få Katrines ærlige mening. Hun siger altid tingene ligeud.

10// Hun er uden tvivl den bedste storesøster!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKENDFACTS #18