I LØBET AF SOMMEREN SKAL JEG...

EN BABY DER KRAVLER, PROJEKT BØRNEVÆRELSE & MÅLTIDSKASSER

Hej I skønne læsere

…Og glædelig grundlovsdag og fars dag.

Jeg er ikke helt sikker på hvad jeg vil med dette indlæg, men en lille status herfra, tænker jeg ville være fint.

Som I kan se, er det ikke de helt store skriblerier der kommer fra min side lige i øjeblikket… Det meste af vores dage bruges udendøre, enten bare min søn og jeg, eller sammen med venner og familie. En masse tid i Frederiksberg Have på et tæppe, rolige gåture langs søerne, en god kop kaffe eller let frokost på en fortovscafe, kolde is til at blive kølet ned på, en tur ind til byen, for at klare nogle gaveindkøb, og for at besøge mit gamle arbejde, hvilket altid er vildt hyggeligt.

Danmark er altså bare noget helt særligt når solen er fremme, og temperaturerne når fine højder.

I weekenden havde vi også fuldt program – Fredag aften var jeg ude og spise med de skønne kvinder fra min mødregruppe, lørdag var vi sammen med min mor og fik klaret lidt praktiske småting, og søndag var vi til navngivning det meste af dagen. Derfor tillod jeg mig også, at springe ugens Weekendfacts over, hvilket jeg håber er okay?

34343822_10215725825393838_2780787429177556992_n

img_3276


Ellers går det godt herhjemme på matriklen…

Willum har lært at kravle, og det er noget så sødt! Han har den sidste uges tid været alle vegne. ALLE vegne. Vi troede faktisk at vi havde børnesikret vores hjem, men vi fandt hurtigt ud af, at det var langt fra sandt. Han får fat i alt, eller ihvertfald det meste, og han bliver tiltrukket af hver en ledning. Vi har ellers ikke mange ledninger herhjemme, men vores opladere til hhv. mac, iPhone og babyalarmer har han med det samme fat i, hvis altså ikke vi fjerner dem fra kontakterne…

Vi har, og er stadig, igang med at indrette Willums værelse. Vi er nået et godt stykke, men mangler stadig nogle ting før end vi er i mål. Vi har modtaget nogle virkelig fine ting fra Villavejen.dk, som jeg nok skal vise frem herinde inden længe. Forleden samlede jeg en stor kommode som nu står inde på værelset. Jeg elsker sådanne samleprojekter! At se skruer og træplader blive til et funktionelt møbel, fordi man trin efter trin følger brugsanvisningen, finder jeg ret tilfredsstillende. Det er lidt ligesom et voksent puslespil, men hvor resultatet rent faktisk er noget man kan bruge, sammenlignet med et klassisk puslespil. Jeg har efterhånden samlet en del møbler, og derfor er jeg også rimelig ferm til at bruge en boremaskine, og okay hurtig i samleprocessen. Jeg kan godt lide at kunne klare mig selv, og ikke være afhængig af en mands hjælp til sådanne projekter.

Den sidste måned har vi benyttet os af Årstidernes måltidskasser, og det har virkelig været dejligt. Vi har fået en kasse leveret hver mandag, med aftensmad til de næste fem dage. Ofte er vi nemlig ude og spise eller har gæster i weekenden, så for os passer det perfekt med blot at få leveret mad til hverdagene. Det bedste ved konceptet er, at der er nogen der har bestemt menuen, og at jeg dermed ikke behøver spekulere på, hvad vi mon skal have at spise samme aften. Et andet plus er, at man får prøvet en masse nye retter, som man aldrig selv ville have kokkereret, på den måde får man en pause fra de retter som man ellers laver gang på gang, fordi ens fantasi og kreativitet ikke er særlig imponerende… At alle retterne består af friske økologisk råvarer, og altid indeholder mange forskelige grønsager, er i den grad også værd at nævne.

 34393971_10215725825433839_2658427087974563840_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I LØBET AF SOMMEREN SKAL JEG...