10 OM MIG - FORTALT AF MIN LILLESØSTER

RETUR FRA SOMMERHUS

Søde læsere..

Vi er atter retur efter nogle dage i sommerhus. Onsdag formiddag pakkede vi bilen og kørte mod nordsjælland, helt spontant. Vores kalendre var, for én gang skyld, tomme og vejrudsigten lovede sommervejr, og det besluttede vi os for at udnytte.

De sidste 3 dage har vi nydt det rolige og primitive sommerhusliv uden opvaskemaskine, med samsovning helt til kl 09 (hvilket nærmeste aldrig er sket før), fuglekvidder, økologisk koldskål med kammerjunker, en masse timer på stranden, daglige dyp i bølgen blå, sand mellem tæerne, gåturer til den lokale isbutik for at nyde vaffelis med flødeskum og syltetøj, rødvin hver aften, kortspil, yatzy og smukke solnedgange.

Det viste sig at mine “bekymringer” vedrørende det, at skulle have en baby med på stranden var ligegyldige. Det er selvfølgelig med nogle andre præmisser, da man jo hele tiden skal holde øje med sit lille menneske og ikke bare kan ligge og dase, men det var virkelig hyggeligt, og dejligt at iagttage vores søns store begejstring for både sand, hav og muslinger – og desuden erfarede han hurtigt, at det ikke er spor behageligt at komme sand i munden, så det skete kun et par gange.

Vi har alle tre nydt hvert et sekund, særligt Willum der har været i strålende humør fra morgen til aften, og som har grint af nærmest alt, lige fra en sjov grimasse hos faderen, til et lille bøh fra moderen. Selv i søvne har han haft et smil på læben ♥

Da vi tidligere idag kørte hjem mod Frederiksberg, blev Kristoffer og jeg enige om, at vi snart må afsted igen. Afsted til sommerhuslandet der indbyder til hygge, ro og nærvær.

//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 OM MIG - FORTALT AF MIN LILLESØSTER