WEEKENDFACTS #19

FINE SAGER TIL BØRNEVÆRELSET

Sponsoreret 

Et par stykker af jer har spurgt ind til et indlæg om Willums værelse, som jeg jo har lovet jer flere gange, og det skal nok snart komme. Vi mangler bare stadig at finde den helt rigtige lænestol derind til, og iøvrigt også en sød højdemåler, og så snart det er i hus, så følger indlægget.

Normalt er jeg typen der gerne vil have alt på plads lige med det samme – er ikke god til når ting eller processer trækkes i langdrag, ligesom det har været med indretningen af Willums værelse, men på flere måder har det været meget hyggeligt at se børneværelset tage form lidt efter lidt. En anden fordel ved at det har taget lidt længere tid er, at vi har haft tid til at se de første møbler i rummet, og ud fra det, kunne vurdere hvad der ville passe ind i forhold til både funktion, farve og størrelse. Jeg havde f.eks. udset mig denne lænestol fra start, men efter at have placeret seng, kommode og hylder, blev jeg i tvivl om hvorvidt det lige præcis var den lænestol der var den rette til værelset.

//

Som jeg teasede om i dette indlæg, har vi modtaget nogle virkelig fine ting til Willums værelse fra Villavejen. Kender I dem? Hvis ikke, så er deres hjemmeside og også deres instagramprofil et besøg værd. Deres fine træprodukter er danskproduceret og af høj kvalitet, og deres sortiment rummer både vægure, knager, vægdekoration, spejle og lamper. Desuden laves flere af deres produkter på bestilling, således at man kan gøre det personligt med navn, dato eller andet, hvilket jeg synes er noget så sødt.

På Willums værelse hænger:

Batman navneskilt til døren 

Design Plader med Willums fødselsdag, fødselsvægt, stjernetegn mm.

Tal fra 1-10

Luftballon vægur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKENDFACTS #19