FINE SAGER TIL BØRNEVÆRELSET

NÅR LIVET VISER TÆNDER

Hej igen, i mit lille univers.

Følger I mon stadig med derude? Det er nået nær to uger siden, at jeg sidst skrev herinde, og det var bestemt ikke planlagt…

Den sidste uges tid har været én af de hårde. Jeg har ikke lyst til at komme nærmere ind på det, ihvertfald ikke lige i denne omgang, da jeg synes at det er lidt for personligt til at lade det fylde herinde, men helt kort kan jeg sige, at jeg har taget en beslutning som var nødvendig for, at tingene forhåbentlig kan blive bedre fremover.

Jeg har været hele følelsesregisteret igennem, og har både været frustreret, ked af det, såret, skuffet, glad, lettet, forvirret og elsket. Jeg er stadig forvirret og følelsesmæssig påvirket, men jeg føler, at jeg så småt kan begynde at trække vejret helt ned i lungerne igen. Livet er ikke altid for tøsedrenge, og det er jeg lige blevet mindet om.

Den sidste uge er jeg også blevet mindet om hvor søde, betænksomme og støttende mennesker jeg er omgivet af, og jeg føler mig yderst yderst priviligeret. Min familie, barndomsveninder, gamle kollegaer, studieveninder, mødregruppe osv. Jeg har fået tilbudt hjælp, lyttende øre, gode råd og kærlighed i så absurd store mængder, at jeg næsten ikke har kunne rumme det. Tak!

Ingenting er faldet på plads, og mit liv er til dels stadig et kaos, men jeg prøver at få det bedste ud af det. Heldigvis har jeg hele tiden min søn ved min side, og så kan langt det meste være ligegyldigt ♡

Alting skal nok ordne sig. Det gør det altid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINE SAGER TIL BØRNEVÆRELSET