10 MÅNEDER GAMMEL

SEKS (MÅSKE) LIGEGYLIGE FACTS…

Hej søde jer. 

// Jeg kan se i mit kontrolpanel, at I stadig følger godt med herinde. Hvor er det dejligt! Tak. //

Jeg faldt over et sjovt lille indlæg, med seks spørgsmål hos smukke Ane, og tænkte med det samme, at det kunne være sjovt selv at udfylde spørgsmålene. Det er der kommet følgende svar ud af…

_______________________________________________________________________________________

Guilty pleasure//

Det skifter meget, men det sidste lange stykker tid har det været P-tærter fra Carletti, og helst dem med karamel. Har i smagt dem? Hvis ikke, så lad hellere vær, det kan blive farligt i længden. Det pudsige er, at jeg aldrig har brudt mig om dem gennem hele min barndom, men for 1 års tid siden, havde Cecilie aka. Sneglcille en større P-tærte-afhængighed, hvilket fik mig til at give dem en chance, og siden har jeg elsket dem.

Ny obsession i hverdagen//

At drikke et stort glas vand som det første hver morgen, er noget der er blevet ret helligt for mig. Efter en hel nat med fordampning, og uden væskeindtag, hungrer min krop efter at blive hydreret, særligt i disse varme sommernætter. Vandet tager jeg fra hanen istedet for det kolde fra køleskabet, da vandet helst skal være en smule tempereret for, at kroppen ikke får et chok.

Ny fashion-obsession//

Jeg går ikke op i mode, og følger den derfor meget sjældent (læs: aldrig), men jeg har for nylig fået øjnene op for vige bukser. Ikke dem der kun er vige for neden, men dem der er vige hele vejen ned. Jeg har altid bildt mig selv ind, at vige bukser kun klædte høje kvinder, med lange og slanke ben, men forleden dag prøvede jeg min venindes helt nye vige bukser og indså, at de trods mine lave 1,60, faktisk klædte mig ret godt. Derfor rundede jeg, allerede på vejen hjem fra min veninde, en Zara butik hvor jeg købte to par vige bukser med hhv. striber og prikker, og jeg er har næsten levet i dem lige siden.

Jeg kommer aldrig til at spise… //

Østers. Jeg har smagt det to gange, og hver gang har min mave været ved at kaste det den samme vej som hvor det kom fra, og den ene gang jeg fik det, var endda på en michelin-resturant…  Nej, jeg kommer nok aldrig til at forstå, hvordan folk kan finde det lækkert og velsmagende.

Mit yndlingsmusik kommer fra… // 

Phlake, Scarlet Pleasure og Florence and the Machine.

Jeg bliver aldrig god til… //

Der er nok mange ting jeg aldrig bliver god til, men én af de ting er nok, at holde køkkenet rent og ryddeligt mens jeg laver mad. Køkkenet ser altid herrens ud når jeg har lavet mad – Nogen der kan relatere?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 MÅNEDER GAMMEL