RETUR FRA SOMMERHUS

WEEKENDFACTS #19

Glædelig søndag, kære jer.

Har I en varm kop kaffe foran jer, eller måske i hånden? Herhjemme har vi været oppe siden 05.20, så jeg har allerede drukket to kopper, og viseren har først lige rundet 10-tallet..

Det er som om, at den sidste 1,5 uge har været anderledes – Vi har haft en masse at se til, en masse aftaler, hyggelige aftaler vel og mærke. Gæster til middag en torsdag aften, årets koncert sidste lørdag i Telia-parken, studentergilde i Dragør i tirsdags, en spontan tur i sommerhus hvor vi var onsdag, torsdag og fredag, middag hos mine svigerforældre fredag aften, og en familietur til Helsingør hele dagen igår. Vi har virkelig hygget os og nydt en masse tid sammen i vores lille hjemmelavede trekløver, men selvom at alt er foregået i et behageligt barselstempo, kan jeg mærke, at jeg glæder mig til imorgen mandag, hvor en ny uge, uden de helt store aftaler starter.

Men inden vi byder en ny og frisk uge velkommen skal I, traditionen tro, have ti nye weekendfacts.

________________________________________________________________________________________

10 weekendfacts 

1// Igår brugte vi, Kristoffer, Willum og undertegnede, hele dagen i Helsingør. Det var så hyggeligt, med en to-go kaffe i hånden, at slentre op ad gågaden og ned af de smalle brostenbelagte sideveje, der tog én tilbage i tiden. Jeg faldt over den mest charmerende børnetøjbutik hvor jeg købte et par små fine blå-ternede blommers til Willum, som butiksejeren selv havde syet. Vi var også forbi Kronborg Slot, inden vi besøgte Væftets Madmarked, hvor vi delte en omgang fish’n’chips. Min første nogensinde. Det smagte virkelig godt, og var både fedtet og saltet, ligesom det skal være.

2// Efter denne omgang har Willum været på penicillin de sidste 6 dage, og får sidste omgang idag, hvilket betyder at han igen er helt på toppen. Endelig. Hver gang jeg har skulle give ham penicillinen har alt strittet på mig… Jeg vil gerne, så vidt muligt, skåne min søns lille rene krop for alverdens lægemidler, såvel som pesticider, hormonforstyrrende stoffer osv. Men selvfølgelig skulle han have penicillin mod hans mellemørebetændelse, det var der slet ingen tvivl om. Jeg er jo heller ikke interesseret i, at han har ondt.

3// Ovenpå sygdom hos familiens mindste, er både søvnrutiner og uafbrudt søvn, som vi ellers lige havde vænnet os til, røget i vasken, og det føles næsten som om at vi er startet forfra.. Okay ikke helt forfra, men vi er ihvertfald sat nogle levels tilbage. Øv.

4// Hvis jeg måtte vælge mellem at bo tæt på skov eller hav, ville jeg uden tvivl vælge hav. Jeg har en drøm om en skønne dag, at bo helt ud til vandet. Hvad siger I? Skov eller hav?

5// Stort tillykke til alle årets nye studenter. Jeg blev selv student i 2012, altså for 6 år siden, og jeg kan dårligt huske vores vogntur.. Jeg husker brudstykker fra dagen, men det er som om at dagen bare gik usandsynlig hurtigt…

6// Jeg prøver at drikke en masse vand gennem hele dagen, minimum 2 liter, og det går nogenlunde. Ulempen ved det er, at man konstant skal tisse.

7// Det fantastiske sommervejr som Danmark byder på, betyder at vores sommerplanlægning ser ud til at være en genial ide. Vi bliver nemlig hjemme i Danmark hele juli og august, og rejser først sydpå til september. Når sommeren er over Danmark, er det bare med at nyde det, så det vil vi gøre.

8// Tromlen i vores vaskemaskine er de sidste måneder blevet løs hvilket betyder, at den virkelig larmer under centrifugering. Vi burde måske skifte den, men den fungerer jo ellers upåklageligt, og vores vasketøj bliver rent. Vores underboer har endnu ikke brokket sig over larmen, så vi beholder den nok lidt endnu.

9// Jeg er mere end taknemmelig for, at Kristoffer og jeg ikke er aktive på det danske boligmarked i disse år. Det er jo helt sindsygt. Grådigt, utaknemmeligt og i mange tilfælde også uretfærdigt, og det har det efterhånden været i flere år. Vi priser os begge lykkelige for, at vi bor i en dejlig lejlighed med en perfekt beliggenhed, hvor vi pladsmæssigt kan blive boende de næste 4-5 år. Til alle dem der er på boligjagt i storbyen – I har min dybeste respekt, særligt de unge mennesker der først nu er på vej ud på det ubarmhjertige boligmarked.

10// Når vi på et tidspunkt bliver nødt til at skifte vores hjem her på 4. sal ud, bliver det nok til et hus. Den geografiske placering er vi ikke 100% enige om, men umiddelbart ender vi nok enten i Dragør, et sted nord for København, eller måske Amager. Vi må se hvad der er muligt til den tid.

________________________________________________________________________________________

Læs de atten forrige weekendfacts her:

  #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9, #10, #11, #12, #13, #14, #15, #16, #17, #18

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RETUR FRA SOMMERHUS